Samsung Galaxy 集中討論區 ( 54 )

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
可以咁講,我發現上連登都幾哂電
因為我用s10+,講唔到俾你聽s10用量幾多,搵下用s10巴打答下你
以下係我s10+電量使用圖,由今朝7點幾用到依家

關乜事?我將一啲小人知嘅事講出嚟,有唔接受嘅人無理反對先搞到咁啫…
宜家個現象係誰大誰多人誰惡就誰正確。我講事實唔啱聽玩圍攻埋沒小眾聲音玩抵制…
唔該巴打
雖然仲係未決定到
你無野話?你又斷我章取你義?
條片好耐啦!更新都出好幾次,仲會準
即係咁,你追貼我同佢討論緊乜未先?
佢話佢用過所有Sonyz產品無受過氣,樣樣都Sony本身個CS,咁我話你有冇用過sony手機上過佢CS受過氣。佢就無回我,然後有啲人睇咗中間啲對答喎…又想屈我喎…
sony手機唔係有Sony四隻字,係第二間公司手機?
係喎!你當時唔出嚟講佢知,有目的地入嚟Samsung怪我? 你都幾有目的
不如你追返佢對我講過乜野先?
佢話佢乜野都買Sony,上CS無受過氣,然後我追問佢你未用過Sony手機咩,佢就無答我啦…原來一般談論講Sony產品,要同對話講咗Sony手機係第二樣野先,做人好辛苦
會唔會諗單手用或者重量的問題
我貪輕揀左s10 應該無一部旗艦做到
不如你追返佢對我講過乜野先? 佢話佢乜野都買Sony,上CS無受過氣,然後我追問佢你未用過Sony手機咩,佢就無答我啦…原來一般談論講Sony產品,要同對講咗Sony手機係第二樣野先,做人好辛苦
出得俾你應該有用,有d網話佢係2018年最住10大防毒,未必真,我本身用緊norton 3 user, 所以無用到mcafee
幫你推番上去俾其他巴打答你
係咪6月嗰個
暫時冇咩問題
有night mode
同可以用相機直接scan qr code

即係壞機其間唔駛儲分,佢壞幾耐分就無得儲幾耐,自問自答啱唔啱?
無人講過M系唔係貼牌,咩話咗唔係啊? M系啊
係吖,我要盲遷就你智商
其實係邊啲多數人追住我,嗰啲就真正阻住用家討論但其實大家用家,都係討論緊野
如何從手機解除綁定?,在哪?

盲閪白卡佬
英文唔識睇? 洗唔洗翻譯做中文?
咁你咪我講中嘅On9囉!呢隻正正samsung smart octopus 麻煩嘅一種事
你開始語無輪次
你殘障定智障呀柒頭
申請同退卡都係足不出戶就搞掂都麻煩
你日日係屋企幫你老母拉皮條接客啦白卡佬
倫次呀文盲白卡佬
我都有喺嗰邊見到

呢條蛋散純粹係所有嘢都包拗頸、懶有見解、想扮眾人皆醉佢獨醒,睇埋佢打字就知一定係廢中/廢老

可能啱啱學識上連登冇耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞