Samsung Galaxy 集中討論區 ( 54 )

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
你要去邊度搞?我樓下就搞到
邊你挑八達通?
而你都後入抽水比我幾多? 講嚟聽吓?
你神智不清?打清楚你句野先,唔係好明
係你唔肯接受現實嘅,用奴性綁客係三星主意,唔係Android主張,你照用三星會貼牌出機無問題,你自由。你哋幾個係咪打壓緊其他人對三星嘅意見呢?
我無挑八達通呢講,不如你跟我風向講野,講吓你三星都靠攏大陸ODM貼牌出手機有乜感想?你可以唔答。但呢個已經係事實,我講事實出嚟,你可以唔認同,但我唔係要因為我講事實而無啦啦受你批判我個人喎…
認同,都唔知咩思維
真係要post出去俾人睇
咁得,下次我入嚟照我意見講就得,你唔需要身理我講乜架,你要理而回應我最少有一刻你接受艘咗我思維城講嘅野!
記住你有你單打,我有我照講互不相干
三星呢?
得啦得啦,我無感想
都係個句,就算係,我唔覺有咩問題
你咁既對答,反而我懷疑你講既未必係事實
唔洗同佢討論,痴痴地
好多資料由Xposed位巴打提供嘅,你有時間上返去爬文,佢其中提供一張出貨量圖,有顯示三星ODM委托廠商wingtech 聞泰由2018年3%佔比,到2019 +5%佔比到8% 真偽你問番佢啦…佢提供架
而我放過嘅只有呢個,到你肯接受思維我咪再講多啲你知囉

https://www.facebook.com/265944843550009/posts/2186448601499614/

條Link條片我就做唔出假放畀你睇
得閒睇下笑下咪幾好
做咩扑人
如何從手機解除綁定?,在哪?
samsung pay 入面揀 delete and refund
佢 load 完就會比個 button 你撳
直接連去八達通個網填 form

文盲?
你岩
s9plus 有更新,伏?
相機 night mode?
柒撚完就收檔啦又係你講退卡煩 我幫你搵撚埋你就話要買多張
咁你退實體卡洗唔洗買多張呀屌你
仲加密 驚俾人睇到你瘋狂死雞撐飯蓋呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞