Samsung Galaxy 集中討論區 ( 54 )

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
打錯字

你要由我開始講事實開始講起,講追索源頭並cap圖,我可以同你繼續拗頸落去
ok你笑得出就得,你最緊有有份推po。你要記住
s10 真係輕到痴線
仲輕過前一代s9
但係比s9 大電同多咗咁多嘢
多咗好多乜野?有用定無用多?
要唔要由你出世講起,到宜家咁高?
幫手推吓po啦,我一個人講根本推唔到咁多po,唔係你咁包拗頸的話
唔洗

總之你記住你永遠係錯就得,我冇老點你

你唔承認你係錯就更加證明你包拗頸
係咁話要自由度而家為咗嗰少少積分喺度嘈
唔得,你點樣高高指我,我要知,唔係邊有人信你講我係句拗頸架!唔得架!幫手推出,開咗個頭想走…你做人仆街過我
問個白卡佬啦 佢咁中意用電話殼
你say no就係包拗頸

我又講中了
我為積分?我為唔係八達通任便何野,只係有人帶話題風向咋,清醒啲啦
啱啦!幫手推我同推po,你記住你有咁做過
有打錯字

我為積分?我為唔係嘈八達通任何野,只係有人帶話題風向咋,清醒啲啦
係啊,我無話你唔講中,但要討論吓點樣由邊度講起要令人相信你講中我啊…你未高嗰時?你出世嗰時?
你唔討論代表你講嘅無人相信…你慢由邊個位講起呢?我等多啲人相信你講,你叫你討論啫,你又要做到你講嘅野無人會信
到某時候,咪又要帶散銀搭港鐵
哎喲,又打錯晒字

你唔討論代表你講嘅無人相信…你想由邊個位講起呢?我等多啲人相信你講,你叫去討論啫,你又要做到你講嘅野無人會信
我唔知多左幾多野拉 換機就肯定有感
對上個部係note 4 可惜早排sudden death
都成4,5年啦
an機嚟講應該算耐
我上一部用咗3年左右
轉s9已經覺得好大差別
有d後悔買入S10
點解後悔?
本身用iphone,會覺得唔慣 同係街見人用iphone多,覺得自己係on9仔
用3年係邊一部?
咁無計,等新iPhone轉番過去,IOS13起 有三星友最鐘意嘅Smart octopus用
但新iphone樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞