Samsung Galaxy 集中討論區 ( 54 )

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
package disabler係咪都用唔到喇?
入面條link開唔到了
建議睇下smartone 係咪平啲,因為上兩個星期傻仔係百記買咗部128要5998,但係smartone 只要5198,蝕撚晒
thx,裝下測試下,講真, 如果真出事,xda晨早嘈到飛天,過左咁耐應該都無事
唔好咁老定,我好早已經喺xda開個post問人,其實鬼佬有好多都唔覺得大陸係威脅
其實係
唔係點解咁多外國人都用屎為屌米

對三叔保持返適當懷疑嘅態度就ok啦

不過講真
冇埋三叔真係唔知揀邊間好
thx, 不過要del哂D帳號
Pixel 、Sony、甚至apple iPhone
愈接近,真相愈清楚,隔住半個地球,緊係感受唔到威脅,如日日上網被紅軍DDoS,佢哋先會感受到
如果xperia 1唔係仲得6gb ram咁小家,我都應該轉返去sony算

之前用xz3
Sony rom用6GB夠,我上次睇a80新機介紹,睇到一張圖顯示A80 8G新機就用咗4.4G,見到嚇咗我一跳…咁大食?
唔係rom問題啦,s10+ 同x1都係同一個價位,電同ram都多d,冇理由揀x1

rom呢d嘢自己搞一搞就得,咪又係android。

不過我部s10都係4.3gb used 而家
cls
下個用部note10係唔係已經搬返去南韓生產?
一部note10係唔係已經搬返去南韓生產?
好似係越南
惠洲

目前惠州已取得了生產許可證,越南也還在申請中。

由於越南三星生產Note10出口到中國大陸有一些阻礙,已經確定惠州三星會生產Note10
Android 機嘅話 食一半 RAM 都正常
佢有啲 RAM 已經用咗嚟 cache 一啲你常用嘅 apps 方便你開得快啲/唔使再冷啟動
反正我用緊 S8 都冇乜 kill apps
有無人痴過moshi手工玻璃貼?
平過rayma果隻

心郁郁
上星期試咗 指紋用到不過真係易失敗咗 算可以接受
疏油同透光果d好無?
還原到色彩?
疏油ok 唔覺有色差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞