Samsung Galaxy 集中討論區 ( 54 )

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
其實4K mon係手機硬件演進嚟講,的確係要推嘅其中一種
邊隻錶
唔係得1隻?
watch active
watch 46mm
watch 42mm
三隻
有咩分別

平到
首先惠州年產係可達七千五百萬部手機
就算減產7除8扣都唔會少
而且越南拎證後亦會投入生產

同時冇人講過係惠州會係主力長期生產note10
但應付開賣仍然充裕
今次出貨量唔會減少?
Samsung都開始埋沒3.5mm 唔膽心?
去唔去到集運倉
三星一向都唔只係靠個3.5mm屌打其他廠
三星呢類千萬級既手機
調整出貨量一般係去到中期跟據市場反應調整
反正一開波全力生產,市場又一定消化到。
我其實都問錯人…
係你咁講嘅話,今年聞泰就唔係同行做一哥啦。唔係講笑,聞泰有自己LOGO真係可以勁過華為同三星
係咪上台價?
如果個間乜泰有人買咪係一哥囉
但你要知道三星手機先係一哥,個重點係真係有人買。
就快出新錶,睇定啲先
https://m.eprice.com.hk/nb/talk/1141/26482/1/
有冇人覺得上連登上得耐會有少少lag 有時追post睇第一個留言都好順 但可能睇到中間20幾頁第五百幾個留言就開始lag 要kill app再開返黎睇先順返

利申: 用緊S10
要用Verizon at&t或者sprint就有半價 如果唔係嘅話就平三舊水
adguard dns 仲係唔掂
一開個 wifi 即出感歎號
閂左就無事
我呢排Facebook 同 連登都係咁,碌碌下個app會停一停,跟住我再碌先得
Facebook我都會 係用得耐個app隻手指同個screen反應唔同步 要kill左再開先順返 不停咁loop
係咪個system問題,之前用iphone都唔會咁
本身都係iphone轉過黎 真心覺得android多野玩好多 人性化d 但順暢度始終係ios勝
如果可以抄埋一碟變賴尿牛丸未好
一嚟android始終差啲
二嚟啲撚屌app冇咁optimized for an

所以想追求極致體驗嘅
都係揀返iphone好啲
聞泰,華勤只欠一個手機LOGO,就可以做到第二三間HTC
唔係因為接到三星呢類大牌子張大單,點會今年投資發展到得人驚。
IOS假多工做番真•多工未?
好似都仲係未做到
利申 冇用過iphone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞