Samsung Galaxy 集中討論區 ( 54 )

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
實體八仔要俾50蚊按金果下已經係一種束縛啦
佢話可以放棄按金 咁同時虛擬八仔都可以放棄果50蚊按金
睇唔到分別
條傻佬帶起個問題, 同佢討論, 柒左佢就帶你兜圈遊佢既花園,
又帶番起之前討論過既問題再重新討論, 最終佢想其他用家認同佢所謂觀點
睇番佢之前既對答, 目的都幾明顯, 都係想D人唔好用佢唔想用既產品
白卡佬: 咁係你奴性重

如果有sony pay可能佢都...
呢條友真係傻閪黎
諗住轉會入黎睇下post, 點知睇左幾版都係呢條友費UP
佢周圍入post 批評個post討論緊嘅產品

sony出嘅tw耳機咪又係屌 煩膠到呢
唔鍾意個色調可以喺設定校一校
單sim即係水貨機
nfc 應該全世界嘅機都有㗎喎
nfc壞左?
其實係咪好少會壞
我部a70拉到最冷色都係咁 借過人地部s9都係咁上下
如果開咗nfc都用唔到咁即係有問題啦
買水貨機嘅話去返你買嗰間舖頭問一問
有可能你習慣咗之前用嘅機嘅mon係偏冷
偏暖其實更接近自然嘅白色
對眼會更好㗎
2手機? 你插住線叉滿電情況下再試下
屌,無入黎幾日諗住入黎睇下s10+有無咩新野之類,點知遇著啲人包拗頸同成堆人嘈咁多版,都on99有無諗過點解自己去到邊度都係咁比人屌
s10+我覺得有啲長
S10個外型係討好啲
係咪成日都load好耐
網又係app又係
load完404
要f5幾次先有嘢睇
用左 private dns?
有冇人自己痴左uv貼,好驚啲膠水入左聽筒位
而家買s10+ 抵唔抵玩
部7+ 就打柴
我都係7轉s10
我覺得可以觀望下note10對支筆幾有興趣
有啲後悔早咗買s10+
我之前試過用note9 太大部 唔太岩
s10+ 見佢而家5千尾 就有 心郁郁
之前係有諗過xs max 定s10+
note 10(非pro)同s10+ size應該差唔多
而家package disabler係咪都用唔到啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞