『薪火Post』BNO續期資訊(43) 繼續香港終局延長戰:記得登記做選民!!!

1001 回覆
49 Like 1 Dislike
舊野有感情啲嘅
不過我見張野應該都係補領黎
個隻雙面膠紙應該就好少甩既,我都特登壓實先寄,如果真係途中跌左無理由會收到護照同countersign form

我比較相信的係條友戇居居將出世紙證明文件之類連埋特衰護照影印本一齊扔左就真
(我同我細佬一齊申請,出事的係我細佬,我就無事,我印左特衰護照畀佢,我個份文件係齊,不過特衰護照係得個人資料個頁返左黎
有啲仆街
身份證大法3點中2點
唔中97前首次簽發身份證係咪唔洗哂錢去申請?

一定要中曬三點
因為見有巴打寄speedpost寄失左
DHL

利申 : 空郵掛號
In dhl we trust
早你個幾鐘 未批
我都係DHL
不要猜度公務員
想問下續 BNO 果陣可唔可以轉簽名?

大家,如果你符合身份證大法, 嗰三個條件, 真係揾清楚
真係唔好信屋企阿爸阿媽同你講冇幫你申請, 我由好多年前已經問阿媽有無幫我哋申請過, 佢一路以嚟都話冇, 100%肯定冇! 原因嗰陣時BNO 好貴, 而且屋企窮冇錢去旅行! 唔會幫我哋申請! 揾哂證據俾我(因為佢會儲低曬已經過咗期或者報廢嘅證件)! 我一路以嚟都死心, 去到近期見到有巴絲分享身份證大法, 我中曬三個, 又唔信邪, 就地氈式搜索! 仆x唔揾由自可, 一揾根本就搵到成家既BNO! 仲要用嚟去過旅行! ,, 所以各位巴絲唔好放棄!!
今晚十點齊齊收sms
慢慢等啦
我4/6, 就快 5weeks
就快可以webChat
我屌你老母貼撚完未啊
換一本轉一個簽名都得
REPORT佢算喇
個邊唔理,就咁係新護照簽名就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞