東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
一路向西一直都係叫一路向西喎好似...

最初向西係高登po文係叫東莞的森林
一路向西一直都係叫一路向西喎好似...

最初向西係高登po文係叫東莞的森林

係喎 成日以為佢本身就叫一路向西tim
cp 五月x, 桃x, 富x, 天鵝湖,雙匯,帆x
當年2014打個陣仲諗,年年都打風架啦
打得幾耐,d官唔洗揾食咩
一打就又沉左個東莞

當時有條靚女落難叫我8千蚊求撚其包佢,我唸住好快就開返架啦,包你老味咩,點知好似核災難咁,所有女一夜消失晒,而家要去深圳輪街症比阿嬸打機機

家下D女都好後生下喎,

芺仔果d全部靚妹

芙仔d女唔夠火出唔到

係咪淨係得打j?

點解無左架
而加仲有澳門玩,驚咩
不過淫k係咪無晒?
cp 五月x, 桃x, 富x, 天鵝湖,雙匯,帆x
當年2014打個陣仲諗,年年都打風架啦
打得幾耐,d官唔洗揾食咩
一打就又沉左個東莞

當時有條靚女落難叫我8千蚊求撚其包佢,我唸住好快就開返架啦,包你老味咩,點知好似核災難咁,所有女一夜消失晒,而家要去深圳輪街症比阿嬸打機機

家下D女都好後生下喎,

芺仔果d全部靚妹

芙仔d女唔夠火出唔到

係咪淨係得打j?

我好後悔結婚前唔恨恨咁玩返獲
留名
根本香港d五六七十後阿叔係最撚幸運果班人,但同時又係最多仆街奶共閪人
繼續分享見聞
其實大陸仲有地方有得玩
但係遠少少
現在深圳300~400骨場
一係就1200~1300酒店g
把撚
去泰國玩好過啦
之前做野聽過個80後上司講以前去東莞同洗頭艇既經歷,講到好撚正
係撚
東莞以前最旺係厚街

常平都好旺

常仔天鵝湖個度以前五月花,綠茵...人肉市場咁

同厚街差唔多
10年前香討一星期十幾個淫K團

聽講有光豬K
D女全部冇著衫陪唱K

想當年最癲時
我地一間房有15個男,一人一兩條女
成間k room成3,40人
玩撚到癲

常仔金朗~
想當年幾百一千就有個十幾歲靚妹同你過夜, 而家邊有呢支歌仔唱
好多老前輩 分享多d ok?

好多人問CP唱K係點...我就係咁E講下

唱仁K當然起碼同4,5個FD啦..唔通自己唱咩(人多更好玩)
之後上到CP...就可以打比酒店叫車接...有架7人車會由火車站車到你地酒店
返大陸玩好緊要安全..揀間4-5星既包冇人CHECK

你預3百蚊晚啦...之後差唔多6 點就打比K場經理...叫佢安排車車你去K場
記得6點半前要去到K場

因為成晚最精彩既唔係同女玩, 扑女...而係最出名既"花街"
有3百條女係你面前任你揀...有晒牌...邊D扑得唔扑得...有HD (光豬K)冇HD...所有都LIST晒出黎
成3百條女就晒你跑住黎睇都有排...果刻根本同時間比賽....你睇得慢就比其他人揀左
你一早揀左就可能後面有好野...

佢地就好似係人肉販賣市場咁比D男人拉走...你可以同佢講ROOM NO.叫佢自己去K房等
價錢就 E.G 4,10,15 = 坐枱, 1Q, 過夜

成晚你可以同平時出去玩咁唱K, 玩GAME
到10點..D囡囡就係除晒衫玩光豬K...你可以渣晒所有女..玩3文治又得了不過我自己唔好, 搞到D女好冇尊嚴咁)

之後差不多12點就決定帶唔帶女走
帶就直接返房..唔岩就比4百之後去桑拿搵女..係CP唔怕你冇靚女Hi, 只怕你冇錢Hi

返到房你鍾意涼都唔沖直接原汁原味啪唱唱又得...鍾意睇1個鍾電視先啪又得

總之..果晚條女就係你既...之後成2日鍾意可以同囡囡食埋早餐
唔係既同班FD一齊REPORT...食LUNCH
輕輕鬆鬆咁返香港...就好似去左個旅行咁

我見識過 2,5,8個年代
個時真係個個星期都玩
咁長都睇晒,好有親切感
二千年頭 每個月都去橋頭鎮

同鄉

我鄉下
10年前香討一星期十幾個淫K團

聽講有光豬K
D女全部冇著衫陪唱K

想當年最癲時
我地一間房有15個男,一人一兩條女
成間k room成3,40人
玩撚到癲

塞唔塞到咁多人

少年,你見識太少

大陸啲K房好撚大間
連正經場都可以成個班房咁大
最撚後悔無起雙飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞