東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
點解我咁遲出世
見證唔到黃金盛世
當年有冇香港人帶鬼佬朋友/同事上去玩?

兩樣都有, 鬼佬就客黎
狗雜種死全家 還我天堂

唔掃黃,而加個價都唔會係十年前個價
其實大陸仲有地方有得玩
但係遠少少

巴打有邊度推介

好多
當年香港好多廠佬包架中港車來回
同個鬼佬晏晝上去, 玩完第二日齊齊返香港
平都係其次, 最緊要D女玩得夠放夠癲, 唔會下下西面
其實大陸仲有地方有得玩
但係遠少少

巴打有邊度推介

以前識落班雞蟲,話好多都去哂惠州!

我就一次都未去過,唔係我清高,係個陣我太細個唔肯帶我去,到我大個左班友好多回哂塘!

人生其中一個遺憾係未去見識過東莞嘅繁華盛世,聽佢地講一條回轉樓梯有行上去,每一級都有女向你鞠躬,呢啲情景只可以幻想,永遠都冇得見證!
見識無望啦
等樓明

好多

西面一係叫個老母入黎傾傾, 一係掉兩舊水換過條女
換過條女都係兩舊水 有D唔洗比添
澳門都有啦

澳門好撚貴
呢加仲有無地方有東莞FEEL架
唉,大家都有個期望,就係復興東莞,幾時有個人民英雄實現到

如果有,我願意投共
狗雜種死全家 還我天堂

上海啲快餐而家都好似係收一嚿
唉,大家都有個期望,就係復興東莞,幾時有個人民英雄實現到

如果有,我願意投共

雜種唔做會唔會復興東莞

好多

西面一係叫個老母入黎傾傾, 一係掉兩舊水換過條女
換過條女都係兩舊水 有D唔洗比添

西面係香港夜總會班小姐
東莞真係無撞到西面
狗雜種死全家 還我天堂

上海咁發達都係得一舊,有冇咁平!
cp 五月x, 桃x, 富x, 天鵝湖,雙匯,帆x
當年2014打個陣仲諗,年年都打風架啦
打得幾耐,d官唔洗揾食咩
一打就又沉左個東莞

當時有條靚女落難叫我8千蚊求撚其包佢,我唸住好快就開返架啦,包你老味咩,點知好似核災難咁,所有女一夜消失晒,而家要去深圳輪街症比阿嬸打機機

家下D女都好後生下喎,

芺仔果d全部靚妹

芙仔d女唔夠火出唔到

芙仔啲女大部分高質
其實係男人都會想去
講咩支那唔支那
泰國夠好玩又平 只不過遠無人吹奏

依家iso應該唔會有
或者有都唔係平民玩到
色情產業除左道德敗壞感外真係無咩壞處
又可以帶動經濟 又可以比人娛樂

仲有房地產唔應該當係產業
一黎每個城市發展房價一定跟住升
全世界都係 當你無野吸引到人留低
人去樓空 只係有價無市

DG無晒者,一部分去左寶安,一部分去左淡水
一係就北上去到清遠

CP想扑野一樣有,只係低調左好多好多
歐亞照舊有女,但勁貴+唔值

歐亞一開都已經好貴 我諗依家更貴

色情產業帶動左 食,住,車
東莞有野玩, 做商貿既又會帶客黎玩, 班女唔係東莞做雞都會去其他地方做雞, 根本 百利只有一害(道德敗壞)

嗰時啲電電單車佬真係發達車一車幾分鐘就五蚊,好過做雞。
有個電單車佬認得我,笑笑口同我講 我揀條女佢都上過,佢話本地人價 好似唔使50蚊扑一次,我心諗 屌你吖做一個鐘生意都扑到次啦.......
狗雜種死全家 還我天堂

老啲有啲五十蚊人民幣
狗雜種死全家 還我天堂

老啲有啲五十蚊人民幣

雖然未去過,但係我堅信一分錢一分貨呢個道理
我記得有篇文講中國妓女既生路歷情

初出茅廬通常係上海,高檔d。之俾人玩殘d,去東莞,然後不斷南下,去澳門d場到做,再老d殘d去up dup髮廊到做,到最後做幾十蚊雞
發電機果part 真係印象深刻

2004年,我做果間錶帶廠D單真係多到做唔切,老細驚無電趕唔到貨期,用左百鳩幾萬買左部二手發電機,我問老細咁貴買部二手發電機返黎會唔會唔化算,我老細笑住口話半年到就賺返黎架啦⋯⋯

我明啊
利申以前幫人整機
我都想試吓皇帝享受
狗雜種死全家 還我天堂

老啲有啲五十蚊人民幣

雖然未去過,但係我堅信一分錢一分貨呢個道理

以前258 就會感嘆一句人肉何價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞