東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
齋睇都扯
唔怪得我老豆係常平有樓
有個警察親戚東莞有樓,以前個個星期都上去
睇到扯咗
唔怪得我老豆係常平有樓

我老豆都係, 係常平常楊花園有層樓. 我細個都番過去好多次

留意去水位係咪有好多鳩閪毛?
仲有打巷戰

我記得果時有個老屎忽講過
「大陸真係全民皆雞,洗頭可以屌女,食飯可以屌女,行行下街有得屌,入戲院睇戲都有人可以幫你吹蕭」

當年見識過之後,真係覺得佢講得冇錯
仲有打巷戰

「大陸真係全民皆雞,洗頭可以屌女,食飯可以屌女,行行下街有得屌,入戲院睇戲都有人可以幫你吹蕭」

唔怪得我老豆係常平有樓

我老豆都係, 係常平常楊花園有層樓. 我細個都番過去好多次

天鵝湖花園
我諗除咗泰國
仲有冇地方可以玩到性價比唔錯嘅地方

加埋機票酒店性價比就唔高了
最重要係深圳/東莞可以日日去,但泰國唔得

好想係泰國仲未咁明顯禁止叫雞個陣去一次

巴堤雅哈妮大浴場 無得輸
生不逢時 無得係東莞見識下
當年淨係見識過K房淫亂party
仲有打巷戰

而家980

你地平日係街上網見啲所謂女神 幾百炸

即係證明大陸妹蠢囉

香港果D女神, 識得玩手段
你比左幾萬蚊, 連波邊 都掂唔到

反而大陸果D雞.....靚過女神, 但就唔識玩手段
只要你比幾百蚊, 就可以又屌, 又含, 又奶屎眼

呢d咪獅子山精神囉

而家980

你地平日係街上網見啲所謂女神 幾百炸

即係證明大陸妹蠢囉

香港果D女神, 識得玩手段
你比左幾萬蚊, 連波邊 都掂唔到

反而大陸果D雞.....靚過女神, 但就唔識玩手段
只要你比幾百蚊, 就可以又屌, 又含, 又奶屎眼

呢d咪獅子山精神囉

香港個種係專昆傻仔
越多傻仔佢身家先會高

所以港女格唔係冇講錯
有時真係唔怪得D大陸閪憎香港人
身邊好樣D既囡, 可能佢地女朋友, 老婆, 姐姐, 妹妹, 甚至老母都俾香港人屌過
有時真係唔怪得D大陸閪憎香港人
身邊好樣D既囡, 可能佢地女朋友, 老婆, 姐姐, 妹妹, 甚至老母都俾香港人屌過

癡線,咁都有得瀨,做過雞會唔會周街唱自已呀!
講咁耐都無人講而家邊到有得玩

聽有d廚房佬話有窿路有得玩 但又唔講

莞式就無 近近地去深圳都大把淫k啦
其實大陸仲有地方有得玩
但係遠少少

巴打有邊度推介

以前識落班雞蟲,話好多都去哂惠州!

我就一次都未去過,唔係我清高,係個陣我太細個唔肯帶我去,到我大個左班友好多回哂塘!

人生其中一個遺憾係未去見識過東莞嘅繁華盛世,聽佢地講一條回轉樓梯有行上去,每一級都有女向你鞠躬,呢啲情景只可以幻想,永遠都冇得見證!

去泰國走轉

想體驗到iso玩法

想體驗到iso玩法

排左咁耐post都唔知咩叫做ISO,可唔可以解釋下?
當年大陸真係全民皆街 玩厭左18-22
膽粗粗行入間小學 有個miss走埋嚟開我價250
我喺廁所屌完覺得未夠喉 問佢仲有咩玩法
佢唔知邊到揾兩個睇落得小二小三嘅o靚妹出嚟
開我價500一件 揀左件面圓圓怕怕醜醜
不過插到佢流血 見佢喊哂口咁
最後無出到就走左
當年大陸真係全民皆街 玩厭左18-22
膽粗粗行入間小學 有個miss走埋嚟開我價250
我喺廁所屌完覺得未夠喉 問佢仲有咩玩法
佢唔知邊到揾兩個睇落得小二小三嘅o靚妹出嚟
開我價500一件 揀左件面圓圓怕怕醜醜
不過插到佢流血 見佢喊哂口咁
最後無出到就走左

你到底行到幾入定係講緊10幾20年前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞