東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
當年有冇香港人帶鬼佬朋友/同事上去玩?

見過個鬼佬帶埋佢個仔5,6歲去邪骨場

而家980

你地平日係街上網見啲所謂女神 幾百炸

當年真係比一千幾百,
呢啲女神級嘅女就可以訓低任玩,
個屎眼仲有屎漬都可以用佢條脷瀨到㗩㗩聲,
玩咩花式都得,
屌完一次攰咩,叫佢夾硬吹出黎,
你睇住平時啲IG 女神,好似啄木鳥咁幫你吹,
最後口爆埋佢都笑笑口,
仲點會對港女有興趣

而家980

你地平日係街上網見啲所謂女神 幾百炸

當年真係比一千幾百,
呢啲女神級嘅女就可以訓低任玩,
個屎眼仲有屎漬都可以用佢條脷瀨到㗩㗩聲,
玩咩花式都得,
屌完一次攰咩,叫佢夾硬吹出黎,
你睇住平時啲IG 女神,好似啄木鳥咁幫你吹,
最後口爆埋佢都笑笑口,
仲點會對港女有興趣

仲有冇近少少嘅地方仲有得娛樂吓?
之前做野聽過個80後上司講以前去東莞同洗頭艇既經歷,講到好撚正

我真係坐過洗頭艇去伶仃島
之前做野聽過個80後上司講以前去東莞同洗頭艇既經歷,講到好撚正

同學,仲唔快d分享見聞 !
而家間中會去沙灣
貪佢近
不過比3沙1水時期比相對唔抵玩

同學,仲唔快d分享見聞 !

好搞笑架
按人頭收錢
唔洗回鄉証
登陸見到有制服人員
仲同我講歡迎
唔好講咁多,快d搵人開團啦
大陸廠接送我個司機,以前揸白牌
大把香港人送錢佢洗
當年有無巴打去過常平玩小型賽車,順手有下場直落?

講起小型賽車,老豆帶過我去一次深圳有間室內既小型賽車
條賽道好on9上落兩層咁
有無巴打玩過
邊到有團可以返去玩
往事只能回味
留名
懷念100蚊換108人仔的歲月
懷念100蚊換108人仔的歲月

就快又得啦
桂山島和外伶仃島於上世紀九十年代末被稱為「淫島」,不少已婚男子為瞞妻子北上「尋歡」,在香港仔和長洲登上由黑幫操控的「嫖妓航線」偷渡登島,在島上的卡拉OK、髮廊尋歡或「包二奶」,避免回鄉證蓋上出入境印章。

這兩條「嫖妓航線」又稱為「洗頭艇」,當時異常活躍,其後中港兩地執法人員嚴打偷渡「叫雞」,終令「嫖妓航線」停航,妓女亦紛紛離島,如今賣淫活動幾乎在島上絕跡,訪客多為珠海一帶旅客,但仍有部分本港釣魚發燒友,乘船到附近海域「偷釣」和登島遊玩。

坐大飛叫雞 好撚過癮
常平原本有既野好似去晒上海

無錯,有次響上海去到酒店想dup正骨,門口個阿叔即刻用廣東話問我地係咪香港人,係就有嘢玩
遲出世+1
好想見識下東莞係點
睇完之後覺得唱仁k原來好小事
早出世唔止事業發展機會多,連屌靚西嘅機會都多
點先搵到船夫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞