東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
我屌, 呢d 原來變撚左歷史架啦? 咁我地溫下歷史, 睇下幾多人知/記得.

1. 過皇崗關, 出門口左面間野唱錢. 100港幣對108人仔, 對到最後90就無撚玩
2. 成個大陸, 港紙貴過人仔個陣, 係得深圳係用得港紙俾錢.
3. 坐的士, 你俾港幣, 佢紙幣會找人仔俾你, 硬幣會俾番港幣你
4. 皇崗關行出黎, 落樓梯就有的士搭, 不過條隊長撚到巔. 全部香港人排隊. 有d 呀姐會同你講唔洗排, 有白牌車
5. 唔記得點去d 鐵皮屋, 門後有度閘, 入左去佢會閂門, 第1次去嚇撚到巔, 以為老笠. 裡面坐左10幾20條女, 全部好撚後生, 好似100人仔帶走執1Q.
6. 仁K 係次一等既K 場, 好撚簡陋. 個陣好似 100,300,500人仔咁分.
7. 皇崗有間好大好靚既disco 場, 個度坐好似都係1,3,5.
8. 其他真係靚d 既K 場, 2,5,8. 凡爾賽/亞馬遜, 半島, 5月花, 雄獅, 新世紀, 呢d 好似係早期d 場. 後期已經唔撚知.
9. 凡爾賽最出名係條花街. 6點一定要到, 唔係成晚食屎. 300-400條女企係度任人揀. 個場就有幾百個香港男人排晒隊揀.
10. 半島記憶裡面, d 房係最靚
11. 雄獅無花街, 不過好撚多女. 但係間野舊, 似仁K 水平
12. 新世紀試過連副經理都會坐台, 不過個連副經都係講緊20歲
13. 5月花後期改左名, 2個字唔記得咩名. 後期最大型最多人都係個度, 同有花街.
14. 你7點到花街既話, 你好大機會成晚自己過
15. 坐到10男, 20女既房, 個d 叫中房. 大房係大到裡面打到羽毛球.
16. 有個女仔會係間房幫你點歌同打掃, 叫做DJ. 正路係你走個陣要醒佢200人仔. 但係好多仆街香港人係唔撚俾錢, 人地做左成晚.
17. 後期有d 叫咩model 級, 收 3, 6, 10. 分別係...佢地高d. 樣就難講.
早出世唔止事業發展機會多,連屌靚西嘅機會都多

果時90年代, 香港人上去強國
睇中邊個, 就邊個做老婆

而家呢
早出世唔止事業發展機會多,連屌靚西嘅機會都多

屌靚西?? 你肯定??

D雞晚晚 都比不同既 香港阿叔 阿伯 毒撚, 肥佬 屌到反皮
我屌, 呢d 原來變撚左歷史架啦? 咁我地溫下歷史, 睇下幾多人知/記得.

1. 過皇崗關, 出門口左面間野唱錢. 100港幣對108人仔, 對到最後90就無撚玩
2. 成個大陸, 港紙貴過人仔個陣, 係得深圳係用得港紙俾錢.
3. 坐的士, 你俾港幣, 佢紙幣會找人仔俾你, 硬幣會俾番港幣你
4. 皇崗關行出黎, 落樓梯就有的士搭, 不過條隊長撚到巔. 全部香港人排隊. 有d 呀姐會同你講唔洗排, 有白牌車
5. 唔記得點去d 鐵皮屋, 門後有度閘, 入左去佢會閂門, 第1次去嚇撚到巔, 以為老笠. 裡面坐左10幾20條女, 全部好撚後生, 好似100人仔帶走執1Q.
6. 仁K 係次一等既K 場, 好撚簡陋. 個陣好似 100,300,500人仔咁分.
7. 皇崗有間好大好靚既disco 場, 個度坐好似都係1,3,5.
8. 其他真係靚d 既K 場, 2,5,8. 凡爾賽/亞馬遜, 半島, 5月花, 雄獅, 新世紀, 呢d 好似係早期d 場. 後期已經唔撚知.
9. 凡爾賽最出名係條花街. 6點一定要到, 唔係成晚食屎. 300-400條女企係度任人揀. 個場就有幾百個香港男人排晒隊揀.
11. 雄獅無花街, 不過好撚多女. 但係間野舊, 似仁K 水平
12. 新世紀試過連副經理都會坐台, 不過個連副經都係講緊20歲
13. 5月花後期改左名, 2個字唔記得咩名. 後期最大型最多人都係個度, 同有花街.
15. 坐到10男, 20女既房, 個d 叫中房. 大房係大到裡面打到羽毛球.
16. 有個女仔會係間房幫你點歌同打掃, 叫做DJ. 正路係你走個陣要醒佢200人仔. 但係好多仆街香港人係唔撚俾錢, 人地做左成晚.
17. 後期有d 叫咩model 級, 收 3, 6, 10. 分別係...佢地高d. 樣就難講.

而家去邊到可以玩
咁長都睇晒,好有親切感
二千年頭 每個月都去橋頭鎮

同鄉

我鄉下

明星足球隊班柒頭第2鄉下
我師傅話以前唱k
十幾歲到三十歲既女除哂衫
企定定係到比你任揀 揀完拎上房
其實對 香港 係好事

D 老坑 成日奶共, 就係因為佢地以前番大陸叫雞, 對大陸有感情
擔心香港獨立之後, 無得再番大陸叫雞

家陣大陸無雞叫, 咁D香港人就唔會對大陸有任何感情或留戀
即係可以同大陸正式斬斷情絲, 專心搞港獨

on9
東莞未沒落前9成9嫖客都係80後

有冇可能,我唔信
其實對 香港 係好事

D 老坑 成日奶共, 就係因為佢地以前番大陸叫雞, 對大陸有感情

on9

有冇可能,我唔信

按翻年份,佢地岩岩出黎做左幾年野,又有收入,又未婚,唔係呢班多可以係邊班?
我身邊多好雞蟲都係80後多!反而90後個班一味得個聽字
其實對 香港 係好事

on9

有冇可能,我唔信

按翻年份,佢地岩岩出黎做左幾年野,又有收入,又未婚,唔係呢班多可以係邊班?

可唔可講下邊年係早期、中興同尾水
其實對 香港 係好事

on9

有冇可能,我唔信

我個人既早期, 係講緊2003年沙士後. 即係d東莞 大陸人見到香港人, 係會笑住口拉你埋去個陣. 落disco 係唔洗溝女, 你講廣東話就自然有女行過黎講野.
其實對 香港 係好事

on9

有冇可能,我唔信

Sorry. 我都個班得個聽嘅90後!
不過聽佢地真係好多好笑野!聽佢地講有次搵隊去深圳叫雞,跟俾捉左入臭格,男女同室,咁岩佢同隻雞入埋同一格,佢同隻雞講未屌完,就係入面做埋佢,串到抱起隻雞同黎屌同對面格班fd say hello

留名
話淡水有果d係咪真係去過
我鄉下就係淡水
之前玩過幾次都係淡水
未去過東莞

淡水依家有一係好撚貴
一係就酒店沖涼搞完走
唔可以叫iso囉

而我都識人知近排情況
就係係咁放蛇 有就掃
反而多左好多飛機場
自己試過一次
就係條女唔除衫咁玩半套同你打飛機
話淡水有果d係咪真係去過
我鄉下就係淡水
之前玩過幾次都係淡水
未去過東莞

淡水依家有一係好撚貴
一係就酒店沖涼搞完走
唔可以叫iso囉

而我都識人知近排情況
就係係咁放蛇 有就掃
反而多左好多飛機場
自己試過一次
就係條女唔除衫咁玩半套同你打飛機

即係好似深圳咁

加多d d
18. 當常平重係行緊147 時, 太子酒店就行258. 就算無花街, 但女既質素好得.
K 房有個大玻璃, 可以睇舞台表演
印象最深刻係有人玩雜技又噴火
19. 常平木倫倉可以搵到越南妹, 過夜只係600
20. 當年 discuss 好多團. 跟過幾次. 行程如下:
常平火車站集合. 之後去木倫食飯
帶大家去木倫 / 天鵝湖搵倉女過夜
上酒店 check in (包左全層)
各自休息. 18:00 再去k 房
約廿幾男 三十幾個女 (有幾個人係倉一件 k 場又執一件) 齊齊玩. 你玩我條女我渣你條女. 又或者兩三個男一齊捉住另一個團友既女除 bra 驗下係唔係真 ball
beer 好似無限 provide 咁. 男男女女齊齊玩. 到尾段重玩蛋糕
返上酒店房做正經野. 咁上下有人拍門. 原來係團友話交換女女玩 / 一齊 group play
第二朝齊食早餐講下條女得唔得. 之後返火車站走人
除左火車錢自己出, 倉女錢/k 女錢自己比之外. 食飯 + 唱 k + 酒水雜費 + hotel = 團費 = hk$400

一班完全唔識既人可以玩得咁激, 我諗只會係果個時空先可以做到, 宜家真係諗都唔洗諗....唉
好想試返一次
唔好講東莞咁遠
以前838 天上人間講廣東話,d女已經圍住你派波餅啦
以前起大陸食女真係有香港身分證就得
唔好講東莞咁遠
以前838 天上人間講廣東話,d女已經圍住你派波餅啦
以前起大陸食女真係有香港身分證就得

That old time will never come back
如果早多幾年出生
80後冇去過
依家邊有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞