東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
原來東莞的森林係大陸出手搞到改名
而家去足仔又比人搶錢 噤鐘仔又同人迫
所以其實街邊d呀叔呀伯屌過唔少正女
以前比少少錢返上去已經大把女任你玩
而家d後生仔就要做兵,波邊都冇得揸
其實90年代, 聽d阿叔講仲正
97前, 香港人, 搵閒閒地3, 4萬唔係難事
當時一個女工幾百蚊, 雖然玩法無東莞咁癲, 但絕對係可以做皇帝

好似話當時50蚊已經可以一q

80年代尾,90年代香港d廠啱啱搬上深圳/東莞
港幣兌人民幣匯率又高
我諗起嫖一次個故
cp 五月x, 桃x, 富x, 天鵝湖,雙匯,帆x
當年2014打個陣仲諗,年年都打風架啦
打得幾耐,d官唔洗揾食咩
一打就又沉左個東莞
lm

係咪富x?
咁長都睇晒,好有親切感
二千年頭 每個月都去橋頭鎮

同鄉
原來東莞的森林係大陸出手搞到改名

燒山話東莞有人落黎求尻佢地改名

真係
當時一個女工幾百蚊, 雖然玩法無東莞咁癲, 但絕對係可以做皇帝

50蚊係工廠妹
我諗你唔會屌
發電機果part 真係印象深刻

2004年,我做果間錶帶廠D單真係多到做唔切,老細驚無電趕唔到貨期,用左百鳩幾萬買左部二手發電機,我問老細咁貴買部二手發電機返黎會唔會唔化算,我老細笑住口話半年到就賺返黎架啦⋯⋯
d雞去哂邊?

淡水,惠州某d 場.. 有d 做主播.. 有d 骨場打飛機..

仲有D 嫁左比香港人

有冇巴打去過太子?咁出名同其他場有咩唔同既野玩?

50蚊係工廠妹
我諗你唔會屌

一個人悶既時候有洞就插
10年前香討一星期十幾個淫K團

聽講有光豬K
D女全部冇著衫陪唱K

想當年最癲時
我地一間房有15個男,一人一兩條女
成間k room成3,40人
玩撚到癲

40人一班 一個扮老師 一個扮班長
家下東莞好旺喎, 你渣車出去泊車都好難搵位, 家下成個廣東d人多到痴晒線就有.

就係呢幾年北方毒氣太勁, 有錢個班都搬晒落黎, 家下去食貴野果d, 差唔多間間都要等位
而家返大陸仲有冇野玩
要iphone定要平雞
唉……
我想扔爛我部iphone
有冇巴打去過太子?咁出名同其他場有咩唔同既野玩?

多個鬥獸場, d女個個都高頭大馬咁, 仲有就係好貴, 禮拜5唔book房就一定無位
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞