東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
而家強國乜都貴, 性價比好很低
比你搵到LONE路, 都唔係果回事

而且無東管果種玩法

依家d女去做𡃁模要搵有錢佬包

個個玩真播等老闆

最嬲係有戇鳩俾錢
雞都要成幾千仲要只係得j圖
記得幾年前同親戚去大陸3曰2夜團
好似係塘廈三正半山酒店
夜晚卡啦OK 有2邊
一邊有超大宴會廳 好多美女
一邊係小型演唱廳 有鬼佬唱歌
我地去演唱廳個邊
當時仲好奇有咁多女人做咩

而且無東管果種玩法

個個玩真播等老闆

最嬲係有戇鳩俾錢

呢個真,
我出差大陸真係有啲on9同事,個個月送幾千虛擬禮物比果啲直播主,屌你波皮都冇得睇
世界上真係有好多傻鳩

而家興起直播,有啲邪骨/桑拿女都會兼職做,
每個月少至幾千,多至幾萬,
什至直情轉行全職十幾萬都有

而且無東管果種玩法

個個玩真播等老闆

最嬲係有戇鳩俾錢

呢個真,
我出差大陸真係有啲on9同事,個個月送幾千虛擬禮物比果啲直播主,屌你波皮都冇得睇
世界上真係有好多傻鳩

而家興起直播,有啲邪骨/桑拿女都會兼職做,
每個月少至幾千,多至幾萬,
什至直情轉行全職十幾萬都有

女人做直播多數都係雞
宜家大陸玩緊官方監控
留意緊會唔會迫到呢批「直播」出返嚟
Too long...
我諗起一套戲
唔記得咩名
但入邊有句對白係好講得好啱
男人叫雞係因為有啲嘢叫唔到老婆/條女做
有冇師兄分享下惠州點玩?
其實無乜可能去番以前個狀態
東莞既色情產業根本帶起左成個地方發展

平,多野玩,乜女都有
近,交通方便

而家就算有得玩,但價錢都唔係果回事
其實無乜可能去番以前個狀態
東莞既色情產業根本帶起左成個地方發展

平,多野玩,乜女都有
近,交通方便

而家就算有得玩,但價錢都唔係果回事

即係世界已經無希望
仲有打巷戰

我記得果時有個老屎忽講過
「大陸真係全民皆雞,洗頭可以屌女,食飯可以屌女,行行下街有得屌,入戲院睇戲都有人可以幫你吹蕭」

當年見識過之後,真係覺得佢講得冇錯

南國戲院
仲有打巷戰

「大陸真係全民皆雞,洗頭可以屌女,食飯可以屌女,行行下街有得屌,入戲院睇戲都有人可以幫你吹蕭」

南國戲院

Hi~
老see food 揮手區
出卡啦有棟酒店起撚左出來

真正既娼盛繁榮年代... 果種感覺,果種誇張法,除左有錢佬而家平民好難再有
早兩年 去章木頭啲酒店 重有好多雞
真正既娼盛繁榮年代... 果種感覺,果種誇張法,除左有錢佬而家平民好難再有

97前後嘅香港人等於洋腸
有首歌咩我的1997
反映果陣大陸妹心態

97前後嘅香港人等於洋腸
有首歌咩我的1997
反映果陣大陸妹心態

其實有分別

D大陸妹喜歡港男, 只係因為港男有錢
如果港男無錢比, D大陸妹理你都 on9

但大陸妹同港女一樣
係真心喜歡洋腸, 就算貼錢比洋腸都得
仲有打巷戰

南國戲院

Hi~
老see food 揮手區

兩位巴打南國戲院都識
即係而家金光華
想搵靚雞又唔係伏唔通真係要再入啲?
依家東莞最有錢個鎮應該係長安鎮

做邊瓣?

鄉下

鄉下+1 佢地每人唔洗做一年都有十幾二十萬拎

做邊瓣?

鄉下

佢地有錢收係因為個個本地人都有幾棟樓係度收租,經濟好既時間收租都收夠數但經濟一差無人租屋其實收得皮

做邊瓣?

鄉下

佢地有錢收係因為個個本地人都有幾棟樓係度收租,經濟好既時間收租都收夠數但經濟一差無人租屋其實收得皮

有雞=一線城
冇雞=二三線

結論:冇雞邊個想上去
厚街 我鄉下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞