東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
好多老前輩 分享多d ok?

好多人問CP唱K係點...我就係咁E講下

唱仁K當然起碼同4,5個FD啦..唔通自己唱咩(人多更好玩)
之後上到CP...就可以打比酒店叫車接...有架7人車會由火車站車到你地酒店
返大陸玩好緊要安全..揀間4-5星既包冇人CHECK

你預3百蚊晚啦...之後差唔多6 點就打比K場經理...叫佢安排車車你去K場
記得6點半前要去到K場

因為成晚最精彩既唔係同女玩, 扑女...而係最出名既"花街"
有3百條女係你面前任你揀...有晒牌...邊D扑得唔扑得...有HD (光豬K)冇HD...所有都LIST晒出黎
成3百條女就晒你跑住黎睇都有排...果刻根本同時間比賽....你睇得慢就比其他人揀左
你一早揀左就可能後面有好野...

佢地就好似係人肉販賣市場咁比D男人拉走...你可以同佢講ROOM NO.叫佢自己去K房等
價錢就 E.G 4,10,15 = 坐枱, 1Q, 過夜

成晚你可以同平時出去玩咁唱K, 玩GAME
到10點..D囡囡就係除晒衫玩光豬K...你可以渣晒所有女..玩3文治又得了不過我自己唔好, 搞到D女好冇尊嚴咁)

之後差不多12點就決定帶唔帶女走
帶就直接返房..唔岩就比4百之後去桑拿搵女..係CP唔怕你冇靚女Hi, 只怕你冇錢Hi

返到房你鍾意涼都唔沖直接原汁原味啪唱唱又得...鍾意睇1個鍾電視先啪又得

總之..果晚條女就係你既...之後成2日鍾意可以同囡囡食埋早餐
唔係既同班FD一齊REPORT...食LUNCH
輕輕鬆鬆咁返香港...就好似去左個旅行咁

當年新世紀要破花街record, 350 隻雞行cat walk
想當年真係屌撚到腳軟
下午食完lunch就上去
去轉桑拿執兩劑先
跟住同frd去唱淫k
揀條女過夜
一入酒店房執一劑
訓前又執一劑
第朝訓醒再執多劑
之後同朋友匯合報告戰況
興起再去多轉桑拿
已經數唔到兩日內屌過幾多條女

最有印象係有次k
有對真孖生姐妹一齊做
兩個都咁靚
當晚飲左酒有D醉
兩條女除晒衫訓落床
我真係分唔到我屌緊邊個家姐邊個係妹
屌完一個又一個
兩個一左一右陪我訓

人生有得咁淫亂一次
不枉此生呀

其實90年代, 聽d阿叔講仲正
97前, 香港人, 搵閒閒地3, 4萬唔係難事
當時一個女工幾百蚊, 雖然玩法無東莞咁癲, 但絕對係可以做皇帝

好似話當時50蚊已經可以一q

50 蚊 搵大媽啦
其實90年代, 聽d阿叔講仲正
97前, 香港人, 搵閒閒地3, 4萬唔係難事
當時一個女工幾百蚊, 雖然玩法無東莞咁癲, 但絕對係可以做皇帝

好似話當時50蚊已經可以一q

50蚊係工廠妹
我諗你唔會屌

當時黃色無咁興盛
工廠妹都有正貨

利申: 聽朋友講
屌 想去玩 但識班狗友就已經拍左埋岸 冇得去玩 聽到佢地去 好撚想試
虎門近年都發展得好快
但果時 香港141 興唔興 貴唔貴
好彩早幾年都叫做同d雞蟲fd上去見識過,擺低左唔小子孫 不過淫k就無係cp玩過,淨玩桑拿,最深刻叫左個部長,真係好靚又標緻,又長腿,完全想像唔到出黎做,又有gf感覺,差d沉左船 不過到埋單就要8舊水 果時覺得幾抵,依架真係無咁多$玩
澳門都有啦
澳門都有啦

完全唔同係cp果種feel,唯一可取就係有d鬼妹玩下
咁長都睇晒,好有親切感
二千年頭 每個月都去橋頭鎮

同鄉

全部名都唔記得晒啦,淨係記得有間 disco 叫藍月亮/光? 啲女好似傻咗咁係咁fing 頭 ,咩嘢4分場,五六間鐵皮屋 每間三十條女畀你揀,一百蚊一q三百幾過夜扑一晚,搭啲van 仔返深圳要個幾鐘
細個睇 大丈夫 以為係假

到大個先知已經太遲,連水尾都食唔到
大陸仲有咩好玩
一路睇一路喊
咁有特色嘅地方咁就冇左
所以其實街邊d呀叔呀伯屌過唔少正女
以前比少少錢返上去已經大把女任你玩
而家d後生仔就要做兵,波邊都冇得揸

咁長都睇晒,好有親切感
二千年頭 每個月都去橋頭鎮

同鄉

雖然唔鍾意直接比錢屌女 不過都好想見識下

而家980

而家980

你地平日係街上網見啲所謂女神 幾百炸
LM睇老鬼分享
睇到我好想見識下
想當年真係屌撚到腳軟
下午食完lunch就上去
去轉桑拿執兩劑先
跟住同frd去唱淫k
揀條女過夜
一入酒店房執一劑
訓前又執一劑
第朝訓醒再執多劑
之後同朋友匯合報告戰況
興起再去多轉桑拿
已經數唔到兩日內屌過幾多條女

最有印象係有次k
有對真孖生姐妹一齊做
兩個都咁靚
當晚飲左酒有D醉
兩條女除晒衫訓落床
我真係分唔到我屌緊邊個家姐邊個係妹
屌完一個又一個
兩個一左一右陪我訓

人生有得咁淫亂一次
不枉此生呀

不要再說了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞