東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike

依啲係香港幾千蚊請佢食餐飯 手都無得摸
係上面幫你玩屎眼

咁你仲唔快啲教小弟路

側面同正面咁大分別
咁總括黎講,依家去玩應該去邊?

類似東莞個種玩法,應該得泰國有機會見到

請教下,泰國邊度

曼谷nana個到有d酒吧好多女企晒係度任揀
不過就一定無東莞個邊咁好服務同一站式咁去
可以落club一齊跳舞傾下計,最後陪你天光
(前提下你個人夠玩得)

請教下,泰國邊度

係咪得泰妹?

同埋危唔危險?

泰國愛滋風險好似好高

叫雞自己帶套去啦

愛滋風險高就算戴咗都好驚 ,即係都已經冇得安心玩

中國又好撚安全咩

請教下,泰國邊度

(前提下你個人夠玩得)

有冇得屌先
雖然年紀唔細,可惜未有機會見識過…

幻想一下,台灣經濟再差落去,會唔會有機會重現東莞盛世呢?再唔係北韓有冇得諗呢?

差下香港會變成咁, 到港女出去做雞

真嘅話,真係哭笑不得…

唔係講笑.......
我發現法治落後既國家,佢地既女人多數都係雞黎。
情況就好似中國咁,無論你幾有才華,商業手段幾出眾都好,你既私有財產都唔會受保護,要做到生意就要奶班官屎眼,唔肯奶既就用行政手段抄你家。同樣情況會由行政機關,企業,到普通市民一層一層感染落去,係呢d國家既女人你幾有才華都無用,最終你都只有賣閪奶屎眼先有可以生存。

做雞......有好多方式,其實雞存在係社會每一個角落.....
香港至從係九七年後,港女已經愈黎愈接受呢個現實

請教下,泰國邊度

(前提下你個人夠玩得)

有冇得屌先

陪你番酒店天光唔通剩係訓咩
正常既咪晚一炮,起身一炮

請教下,泰國邊度

(前提下你個人夠玩得)

唔怕搵到ladyboy?

幻想一下,台灣經濟再差落去,會唔會有機會重現東莞盛世呢?再唔係北韓有冇得諗呢?

台灣點會變到東莞
東莞嘅成功係佢吸引到鄰近地區嘅人
加上香港出入境咁方便就話

純粹貪平啫,勞動力成本低,自然雞價都平啲,駛少少錢咪做皇帝囉…其實同巴打們成日講嘅,有午餐肉有閪屌,同一道理…

台灣雖然無東莞咁就腳,如果搭飛機去台南、高雄,其實都好快到…

泰國貴定台灣?
冇研究過

講價錢應該泰國平啩?但係俾台妹同泰妹我揀,梗係揀台妹啦…

台妹?你去到都係食大陸妹咋

請教下,泰國邊度

(前提下你個人夠玩得)

聽fd講要問d雞check id

請教下,泰國邊度

(前提下你個人夠玩得)

聽fd講要問d雞check id

講明唔要都會中伏

係上面幫你玩屎眼

片呢,師兄

係上面幫你玩屎眼

片呢,師兄

10幾秒
自己上去體驗吓啦
睇字都扯
只嘆生不逢時,應該一夠18個年就上大陸,無諗過佢會消失左...
依家俾你去一仔,都係hea鳩死魚咁,還我酒池肉林呀

差下香港會變成咁, 到港女出去做雞

真嘅話,真係哭笑不得…

唔係講笑.......
我發現法治落後既國家,佢地既女人多數都係雞黎。
情況就好似中國咁,無論你幾有才華,商業手段幾出眾都好,你既私有財產都唔會受保護,要做到生意就要奶班官屎眼,唔肯奶既就用行政手段抄你家。同樣情況會由行政機關,企業,到普通市民一層一層感染落去,係呢d國家既女人你幾有才華都無用,最終你都只有賣閪奶屎眼先有可以生存。

做雞......有好多方式,其實雞存在係社會每一個角落.....
香港至從係九七年後,港女已經愈黎愈接受呢個現實

樹大招風咪講就算你係賊皇返大陸想做正行,支那貪官一様可以玩死你!
仲有打巷戰

我記得果時有個老屎忽講過
「大陸真係全民皆雞,洗頭可以屌女,食飯可以屌女,行行下街有得屌,入戲院睇戲都有人可以幫你吹蕭」

當年見識過之後,真係覺得佢講得冇錯

男人工作,女人做肉便器

係上面幫你玩屎眼

片呢,師兄

10幾秒
自己上去體驗吓啦

Ching邊到黎

請教下,泰國邊度

(前提下你個人夠玩得)

有冇得屌先

秦國玩撚完啦,本來已經息微, 最後比大陸喱一陣核炸certify埋, 而家烏克蘭都比大陸喱玩爛埋,太多人喇,呢個先你主要原因。

咁即係邊度都冇啦
我宣佈 呢個post甜撚過任何一個甜post

請教下,泰國邊度

(前提下你個人夠玩得)

有冇得屌先

秦國玩撚完啦,本來已經息微, 最後比大陸喱一陣核炸certify埋, 而家烏克蘭都比大陸喱玩爛埋,太多人喇,呢個先你主要原因。

咁即係邊度都冇啦

至少呢個世界純潔好強
90後無機會見証到太平盛世
而家強國乜都貴, 性價比好很低
比你搵到LONE路, 都唔係果回事

而且無東管果種玩法

依家d女去做𡃁模要搵有錢佬包

個個玩真播等老闆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞