東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
台灣俾小小錢做皇帝 揾2皮幾 同佢地醫生人工差唔多

而家980

你地平日係街上網見啲所謂女神 幾百炸

即係證明大陸妹蠢囉

香港果D女神, 識得玩手段
你比左幾萬蚊, 連波邊 都掂唔到

反而大陸果D雞.....靚過女神, 但就唔識玩手段
只要你比幾百蚊, 就可以又屌, 又含, 又奶屎眼

呢d咪獅子山精神囉

香港個種係專昆傻仔
越多傻仔佢身家先會高

所以港女格唔係冇講錯

係D 大陸女人 唔識玩手段姐
D大陸女人咁高質, 其實佢地可以學港女咁, 吊高來賣, 引傻仔送錢

但佢地偏偏走去做雞, 收人幾百蚊, 就幫人含撚/奶屎眼
唔識利用自己既優勢

點解你唔講港男成隻狗咁 見女就沖 搞到300蚊貨仔都可以叫女神
我諗除咗泰國
仲有冇地方可以玩到性價比唔錯嘅地方

加埋機票酒店性價比就唔高了
最重要係深圳/東莞可以日日去,但泰國唔得

好想係泰國仲未咁明顯禁止叫雞個陣去一次

巴堤雅哈妮大浴場 無得輸
生不逢時 無得係東莞見識下

90後除非好細個就去玩,唔係都見唔到呢d光景
咁總括黎講,依家去玩應該去邊?
雖然年紀唔細,可惜未有機會見識過…

幻想一下,台灣經濟再差落去,會唔會有機會重現東莞盛世呢?再唔係北韓有冇得諗呢?

差下香港會變成咁, 到港女出去做雞

類似東莞個種玩法,應該得泰國有機會見到

請教下,泰國邊度

請教下,泰國邊度

係咪得泰妹?

請教下,泰國邊度

係咪得泰妹?

同埋危唔危險?
雖然年紀唔細,可惜未有機會見識過…

幻想一下,台灣經濟再差落去,會唔會有機會重現東莞盛世呢?再唔係北韓有冇得諗呢?

差下香港會變成咁, 到港女出去做雞

真嘅話,真係哭笑不得…
2004年第一次上大陸玩,沙咀細場淫k,$200蚊坐枱,加多$250扑埋,價錢平之餘d女好純真,扑完離別真係有依依不捨feel

之後斷斷續續咁玩下淫k 按摩,見證住人仔匯率越升越高,女女服務越黎越差,價錢越黎越貴

價錢同服務唔成正比,好似香港援交咁

請教下,泰國邊度

係咪得泰妹?

同埋危唔危險?

泰國愛滋風險好似好高

請教下,泰國邊度

係咪得泰妹?

同埋危唔危險?

泰國愛滋風險好似好高

叫雞自己帶套去啦
其實比較台灣同上海hg價錢,台灣已經好似平過上海。不過上海講緊外圍級數,台灣就係所謂外送茶…

台灣嗰啲聽其他巴打講,好似經常有伏…

請教下,泰國邊度

係咪得泰妹?

同埋危唔危險?

泰國愛滋風險好似好高

叫雞自己帶套去啦

愛滋風險高就算戴咗都好驚 ,即係都已經冇得安心玩

請教下,泰國邊度

係咪得泰妹?

同埋危唔危險?

泰國愛滋風險好似好高

叫雞自己帶套去啦

不過我又犯賤有冇地區推介

請教下,泰國邊度

係咪得泰妹?

同埋危唔危險?

泰國愛滋風險好似好高

叫雞自己帶套去啦

遲吓叫雞都要拎血統證明

係咪得泰妹?

同埋危唔危險?

泰國愛滋風險好似好高

叫雞自己帶套去啦

遲吓叫雞都要拎血統證明

咁究竟有冇地區推介啫

同埋危唔危險?

泰國愛滋風險好似好高

叫雞自己帶套去啦

遲吓叫雞都要拎血統證明

咁究竟有冇地區推介啫

目前此post已推薦:
泰國
惠州
仱佇(唔知仲有冇)
班雞蟲可以點

泰國愛滋風險好似好高

叫雞自己帶套去啦

遲吓叫雞都要拎血統證明

咁究竟有冇地區推介啫

目前此post已推薦:
泰國
惠州
仱佇(唔知仲有冇)

惠州有冇公安捉?

叫雞自己帶套去啦

遲吓叫雞都要拎血統證明

咁究竟有冇地區推介啫

目前此post已推薦:
泰國
惠州
仱佇(唔知仲有冇)

惠州有冇公安捉?

度度都有架啦
小心啲

依啲係香港幾千蚊請佢食餐飯 手都無得摸
係上面幫你玩屎眼

係上面幫你玩屎眼

咁你仲唔快啲教小弟路

係上面幫你玩屎眼

咁你仲唔快啲教小弟路

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞