東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
其實對 香港 係好事

D 老坑 成日奶共, 就係因為佢地以前番大陸叫雞, 對大陸有感情
擔心香港獨立之後, 無得再番大陸叫雞

家陣大陸無雞叫, 咁D香港人就唔會對大陸有任何感情或留戀
即係可以同大陸正式斬斷情絲, 專心搞港獨

而家980

你地平日係街上網見啲所謂女神 幾百炸

即係證明大陸妹蠢囉

香港果D女神, 識得玩手段
你比左幾萬蚊, 連波邊 都掂唔到

反而大陸果D雞.....靚過女神, 但就唔識玩手段
只要你比幾百蚊, 就可以又屌, 又含, 又奶屎眼
咁多雞蟲有冇check下有冇中招
當年有無巴打去過常平玩小型賽車,順手有下場直落?

講起小型賽車,老豆帶過我去一次深圳有間室內既小型賽車
條賽道好on9上落兩層咁
有無巴打玩過

有!小學雞果陣,應該2000年之前
桂山島和外伶仃島於上世紀九十年代末被稱為「淫島」,不少已婚男子為瞞妻子北上「尋歡」,在香港仔和長洲登上由黑幫操控的「嫖妓航線」偷渡登島,在島上的卡拉OK、髮廊尋歡或「包二奶」,避免回鄉證蓋上出入境印章。

這兩條「嫖妓航線」又稱為「洗頭艇」,當時異常活躍,其後中港兩地執法人員嚴打偷渡「叫雞」,終令「嫖妓航線」停航,妓女亦紛紛離島,如今賣淫活動幾乎在島上絕跡,訪客多為珠海一帶旅客,但仍有部分本港釣魚發燒友,乘船到附近海域「偷釣」和登島遊玩。

坐大飛叫雞 好撚過癮

今次嘅行動代號係 : 飛虎出征

長洲長大小學個時去過伶丁一次
好撚多髮廊好撚多姐姐
俾燒山拍一路向西燈死左
其實對 香港 係好事

D 老坑 成日奶共, 就係因為佢地以前番大陸叫雞, 對大陸有感情

當你面對過幾百條女排排企任你簡嘅場面,你道德圍牆再硬都一瞬間崩潰
其實對 香港 係好事

當你面對過幾百條女排排企任你簡嘅場面,你道德圍牆再硬都一瞬間崩潰

我已經崩潰
其實對 香港 係好事

on9
東莞未沒落前9成9嫖客都係80後

所以80後 變哂 黃絲中華膠

港獨/本土主力, 一向都係90後
其實對 香港 係好事

我已經崩潰

所以我先話大陸 唔雞叫, 可以令香港人唔洗再留戀大陸

的起心肝搞港獨
宜家邊到有野好玩

沙灣個d咩水平?
近排要上深圳打下機機, 好想見識下
近排先識上深圳打下機機, 好想見識下
最近日日都返深圳
有冇福田區附近娛樂好嘅地方?
其實對 香港 係好事

呢句真
好多老前輩 分享多d ok?

好多人問CP唱K係點...我就係咁E講下

唱仁K當然起碼同4,5個FD啦..唔通自己唱咩(人多更好玩)
之後上到CP...就可以打比酒店叫車接...有架7人車會由火車站車到你地酒店
返大陸玩好緊要安全..揀間4-5星既包冇人CHECK

你預3百蚊晚啦...之後差唔多6 點就打比K場經理...叫佢安排車車你去K場
記得6點半前要去到K場

因為成晚最精彩既唔係同女玩, 扑女...而係最出名既"花街"
有3百條女係你面前任你揀...有晒牌...邊D扑得唔扑得...有HD (光豬K)冇HD...所有都LIST晒出黎
成3百條女就晒你跑住黎睇都有排...果刻根本同時間比賽....你睇得慢就比其他人揀左
你一早揀左就可能後面有好野...

佢地就好似係人肉販賣市場咁比D男人拉走...你可以同佢講ROOM NO.叫佢自己去K房等
價錢就 E.G 4,10,15 = 坐枱, 1Q, 過夜

成晚你可以同平時出去玩咁唱K, 玩GAME
到10點..D囡囡就係除晒衫玩光豬K...你可以渣晒所有女..玩3文治又得了不過我自己唔好, 搞到D女好冇尊嚴咁)

之後差不多12點就決定帶唔帶女走
帶就直接返房..唔岩就比4百之後去桑拿搵女..係CP唔怕你冇靚女Hi, 只怕你冇錢Hi

返到房你鍾意涼都唔沖直接原汁原味啪唱唱又得...鍾意睇1個鍾電視先啪又得

總之..果晚條女就係你既...之後成2日鍾意可以同囡囡食埋早餐
唔係既同班FD一齊REPORT...食LUNCH
輕輕鬆鬆咁返香港...就好似去左個旅行咁

我睇見張圖都好想試
其實對 香港 係好事

呢句真

無法
太大對比
香港比幾千幾千仲要受氣隨時帽埋
上去幾百任砌最緊要爽完無手尾
制服 +100起雙飛
好撚正

唱仁K當然起碼同4,5個FD啦..唔通自己唱咩(人多更好玩)
之後上到CP...就可以打比酒店叫車接...有架7人車會由火車站車到你地酒店

你預3百蚊晚啦...之後差唔多6 點就打比K場經理...叫佢安排車車你去K場
記得6點半前要去到K場

因為成晚最精彩既唔係同女玩, 扑女...而係最出名既"花街"
有3百條女係你面前任你揀...有晒牌...邊D扑得唔扑得...有HD (光豬K)冇HD...所有都LIST晒出黎
成3百條女就晒你跑住黎睇都有排...果刻根本同時間比賽....你睇得慢就比其他人揀左

佢地就好似係人肉販賣市場咁比D男人拉走...你可以同佢講ROOM NO.叫佢自己去K房等

到10點..D囡囡就係除晒衫玩光豬K...你可以渣晒所有女..玩3文治又得了不過我自己唔好, 搞到D女好冇尊嚴咁)

帶就直接返房..唔岩就比4百之後去桑拿搵女..係CP唔怕你冇靚女Hi, 只怕你冇錢Hi

返到房你鍾意涼都唔沖直接原汁原味啪唱唱又得...鍾意睇1個鍾電視先啪又得

總之..果晚條女就係你既...之後成2日鍾意可以同囡囡食埋早餐

[img]http://www.xmyzhw.com/upload/day_130815/20130815032515282.jpg[img]

我睇見張圖都好想試

最心痛是,去得太遲
當年有無巴打去過常平玩小型賽車,順手有下場直落?

講起小型賽車,老豆帶過我去一次深圳有間室內既小型賽車
條賽道好on9上落兩層咁
有無巴打玩過

馬特龍

記得6點半前要去到K場

我睇見張圖都好想試

富豪, 其實只係2線場,大場可以多3,4倍女, 再往以前d,紅屍年代,食用率可達9成

而家仲有冇呢d玩
有既質素又如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞