東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
不如講下而家邊度好玩 深圳有冇
有冇人玩過幼齒?

初初上去玩,
食過一件睇落去15,6歲,
佢自稱18歲,我果時仲on99擔心佢未夠秤,
跟住我同返個前輩講,
佢話:「你放心啦,呢度自稱18歲,即係一定未夠18歲
見到呢啲post
點解我咁遲出世
和諧號

河蟹號,小學生等級,坐過籃箭算係中學生,軟坐特快大學生,大巴小巴的士同呆胞係厚街打天下先係PHD
最撚後悔無起雙飛

好記得係長安sn, 個frd揀完條女1q後唔舒服發燒
我捉左佢條女入我房雙飛
兩條友或以上去有得交換女扑...真係好撚正

好扺死!叫"互動"
當年有冇香港人帶鬼佬朋友/同事上去玩?

好多
當年香港好多廠佬包架中港車來回
同個鬼佬晏晝上去, 玩完第二日齊齊返香港
平都係其次, 最緊要D女玩得夠放夠癲, 唔會下下西面

東莞包車叫風火輪! 帶件澳洲鬼玩3P , 條女話隻鬼淨係打飛機
東莞一樓一啟動
當年有無巴打去過常平玩小型賽車,順手有下場直落?

講起小型賽車,老豆帶過我去一次深圳有間室內既小型賽車
條賽道好on9上落兩層咁
有無巴打玩過

利申,當年屋企係常平搞小型賽車嗰陣有同君X、凡X賽出過套餐
問過屋企人當年係咩景,但從來唔答
可能真係超出左道德底線
如果今時今日屋企仲做緊小型賽車、而常平又未衰落,我諗我應該玩到癲撚左

個陣時最驚撞到熟人!外父,老豆,阿叔,自己學生
依家仲有無得玩?我淨係知有骨場有酒店雞
骨場有無得屌閪?但係相頭好麻麻
酒店雞靚小小 千幾人仔 痴撚線
其實對 香港 係好事

D 老坑 成日奶共, 就係因為佢地以前番大陸叫雞, 對大陸有感情
擔心香港獨立之後, 無得再番大陸叫雞

家陣大陸無雞叫, 咁D香港人就唔會對大陸有任何感情或留戀
即係可以同大陸正式斬斷情絲, 專心搞港獨

當你面對過幾百條女排排企任你簡嘅場面,你道德圍牆再硬都一瞬間崩潰

有一條好正嘅女企你面前,因為on9 唔揀比人 mark 咗!你餘生都會追悔莫及
當年君悅好撚抵
好似有制服玩
我玩過護士裝
實無係任揀定點真係唔記得

試過有玩香港學生妹校服,但比領導嘈唔好玩得太吋褶咗
當年有冇香港人帶鬼佬朋友/同事上去玩?

見過個鬼佬帶埋佢個仔5,6歲去邪骨場

唔鬼得知d 有鬼佬當亞洲妹係雞
由細訓練
東莞一樓一啟動

以前班經理做G頭call 熟客,叫"工作室"
不過呢d 地方摧毀過唔小原本可以好美滿嘅家庭
諗到呢點我已經唔再恨自己遲出世

陳健康

有無巴打玩過

可能真係超出左道德底線
如果今時今日屋企仲做緊小型賽車、而常平又未衰落,我諗我應該玩到癲撚左

我又係次次玩完過夜 第二朝會去揸小型賽車 賽道都係上下兩層,樟木頭

有無巴打玩過

可能真係超出左道德底線

我又係次次玩完過夜 第二朝會去揸小型賽車 賽道都係上下兩層,樟木頭

美寶仲係保齡球場同外面係高卡車 有無人已經上去?
個陣常平火車站仲係爛地
果個年代雄屍d女好撚正,條條都
之前做野聽過個80後上司講以前去東莞同洗頭艇既經歷,講到好撚正

我真係坐過洗頭艇去伶仃島

我都去過,仲有擔頭擔尾,$100坐枱
我玩果期已經係晚期, 身邊上去玩既朋友唔多, 有次跟網上團去常平玩

金魚缸揀左件細細粒波大大睇落夠秤既女去唱k

因為我唔係好鐘意唱k亦飲唔得多, 好快帶走去酒店過夜

真係一試難忘, 對奶最少F級, 一隻手渣唔哂, 兩隻先勉勉強強渣得住

仲要自稱18歲, 但睇落似15-16, 下面毛都未出(唔係剃果隻, 係真係未出毛既白虎, 仲要超緊)

我都驚驚地, 問佢夠秤未, 佢又串返我話洗唔洗比身份証我睇, 我最后無睇

自此之后我地改為私約, 佢打比我話無錢洗, 收工就上去佢度過夜(天鵝湖隔黎D賓館佢自己租既房)

佢無要求我比幾多, 我每次都放低300, 佢又無嫌少, 第朝我就趕落黎返工

因為佢真係懶果隻, 又唔想落魚缸開工又唔大洗, 我每星期上去一. 兩次持續左3-4個月

因為每次都係收工上去, 周末又想有做自己野, 覺得太累就同佢少聯絡, 我亦都懶上去

後來就無聯絡, 心唸常平大把女玩, 就把心一橫刪左佢QQ, 亦因為電腦壞左換新搵唔返佢QQ號碼

直到常平沒落, 依家睇返以前同佢影落既相真係好後悔好DUP春, 點解當日會刪佢QQ號唔留返條後路比自己...
樟木頭酒店有冇玩過
2層變網吧?
利申 我堂阿哥 係東莞其中一樣做既野就係開網吧 仲要都有幾間分店
果時d廠 仲係東莞 好多工人就係去網吧 玩qq 上網果d
自從搬走晒d廠 都冇乜人去網吧 所以都執左幾間

呢條友仲開兩層?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞