東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
越講越掛住 當年細細個
屋企人見夠歲上去
一選 就5件 由晚屌到朝 由朝屌返到晚
還要5件大波 夾住塊面 上下咁磨
諗到都扯到上天花板
想當年幾百一千就有個十幾歲靚妹同你過夜, 而家邊有呢支歌仔唱

以前快仔一百幾十
行過d囡囡見你係香港人都捉會捉實你
請你食波餅
成日同frd一齊抽陣水先去食飯
其實90年代, 聽d阿叔講仲正
97前, 香港人, 搵閒閒地3, 4萬唔係難事
當時一個女工幾百蚊, 雖然玩法無東莞咁癲, 但絕對係可以做皇帝

好似話當時50蚊已經可以一q

50蚊係工廠妹
我諗你唔會屌

大撚把識食嘅人搵呢d,貪佢架生新鮮無撈味
天罰
依個時期樣衰真係幾擇洗
其實大陸仲有地方有得玩
但係遠少少

其實大陸仲有地方有得玩
但係遠少少

朋友
其實雜種掃得好。
香港人一邊笑大陸支那,一邊又中意大陸雞,講到幾好幾正,真係搞笑。
掃Q曬佢回復正常咪幾好,腳踏實地溝女啦。

有老婆都叫雞㗎開咩事
其實大陸仲有地方有得玩
但係遠少少

朋友

其實就算有,都已經唔係以前東莞果種feel
君悅急診室,唔識經理book 房,成班麻甩佬坐定定排隊睇醫生,唔係夜晚,係下午2㸃

唔會去君悦幾乎次次都去mb
其實90年代, 聽d阿叔講仲正
97前, 香港人, 搵閒閒地3, 4萬唔係難事
當時一個女工幾百蚊, 雖然玩法無東莞咁癲, 但絕對係可以做皇帝

好似話當時50蚊已經可以一q

80年代尾,90年代香港d廠啱啱搬上深圳/東莞
港幣兌人民幣匯率又高

04年左右,返大陸做野,
膽粗粗唔跟大隊,
自己同個同事出去捉雞,
比我捉到隻9成似楊采妮,仲要大波

真係正撚到仆街,
可以例入人生叫雞榜top5,
果時唔識還價,條女開五舊我就話五舊,
完事之後好記得佢收到張五百蚊紙,
雙眼發光果個樣,
之後返到公司聽啲前輩講返,
呢啲雞平時兩舊有找
君悅急診室,唔識經理book 房,成班麻甩佬坐定定排隊睇醫生,唔係夜晚,係下午2㸃

唔會去君悦幾乎次次都去mb

MB隻隻都係乳牛
其實係男人都會想去
講咩支那唔支那
泰國夠好玩又平 只不過遠無人吹奏

依家iso應該唔會有
或者有都唔係平民玩到
色情產業除左道德敗壞感外真係無咩壞處
又可以帶動經濟 又可以比人娛樂

仲有房地產唔應該當係產業
一黎每個城市發展房價一定跟住升
全世界都係 當你無野吸引到人留低
人去樓空 只係有價無市
其實雜種掃得好。
香港人一邊笑大陸支那,一邊又中意大陸雞,講到幾好幾正,真係搞笑。
掃Q曬佢回復正常咪幾好,腳踏實地溝女啦。

溝得起先算啦

去茶餐廳D妹妹仔食1,2次飯都可以約出去玩啦

QQ就係咁樣請吃飯加酒店錢就任砌
我都想食
其實係男人都會想去
講咩支那唔支那

依家iso應該唔會有
或者有都唔係平民玩到

人去樓空 只係有價無市

DG無晒者,一部分去左寶安,一部分去左淡水
一係就北上去到清遠

CP想扑野一樣有,只係低調左好多好多
歐亞照舊有女,但勁貴+唔值

歐亞一開都已經好貴 我諗依家更貴

色情產業帶動左 食,住,車
東莞有野玩, 做商貿既又會帶客黎玩, 班女唔係東莞做雞都會去其他地方做雞, 根本 百利只有一害(道德敗壞)
10年前香討一星期十幾個淫K團

聽講有光豬K
D女全部冇著衫陪唱K

想當年最癲時
我地一間房有15個男,一人一兩條女
成間k room成3,40人
玩撚到癲

塞唔塞到咁多人

少年,你見識太少

大陸啲K房好撚大間
連正經場都可以成個班房咁大

玩過最大既k房80-100人都有, 有兩個廳
最撚後悔無起雙飛

好記得係長安sn, 個frd揀完條女1q後唔舒服發燒
我捉左佢條女入我房雙飛
兩條友或以上去有得交換女扑...真係好撚正
其實係男人都會想去
講咩支那唔支那

依家iso應該唔會有
或者有都唔係平民玩到

人去樓空 只係有價無市

DG無晒者,一部分去左寶安,一部分去左淡水
一係就北上去到清遠

CP想扑野一樣有,只係低調左好多好多
歐亞照舊有女,但勁貴+唔值

寶安邊度
淡水都仲有, 不過好撚鬼鼠.
當年有冇香港人帶鬼佬朋友/同事上去玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞