東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
平時啲IG女神等級既都唔知屌左幾十個了,每位400唔洗,鍾意既玩咩花式都得,諗起都爽
平時啲IG女神等級既都唔知屌左幾十個了,每位400唔洗,鍾意既玩咩花式都得,諗起都爽

呢個真, 比係東莞班女, 而家所謂IG女神真係4舊都嫌多
以前最好玩係咁玩, 去K場搵完女, 再帶埋條女去桑拿, 再係桑拿叫女, 加多1舊又多個學師, 一晚玩4P同床
當年東莞逼死哂香港堆夜總會
應酬見客包架車來回東莞, 埋單仲平過香港
仲唔使睇班小姐面色
當年東莞逼死哂香港堆夜總會
應酬見客包架車來回東莞, 埋單仲平過香港
仲唔使睇班小姐面色

家下香港仲有, 全港女仲好正下, 玩一晚最低消費都一人成5K, 仲未出街
其實90年代, 聽d阿叔講仲正
97前, 香港人, 搵閒閒地3, 4萬唔係難事
當時一個女工幾百蚊, 雖然玩法無東莞咁癲, 但絕對係可以做皇帝

好似話當時50蚊已經可以一q

50蚊係工廠妹
我諗你唔會屌

當時黃色無咁興盛
工廠妹都有正貨

利申: 聽朋友講

90年代既話,請工廠妹食個飯已經有得屌
其實雜種掃得好。
香港人一邊笑大陸支那,一邊又中意大陸雞,講到幾好幾正,真係搞笑。
掃Q曬佢回復正常咪幾好,腳踏實地溝女啦。

溝得起先算啦
10年前香討一星期十幾個淫K團

聽講有光豬K
D女全部冇著衫陪唱K

想當年最癲時
我地一間房有15個男,一人一兩條女
成間k room成3,40人
玩撚到癲

塞唔塞到咁多人

少年,你見識太少
聽聞而家淡水有得玩,不過冇以前咁瘋狂
其實雜種掃得好。
香港人一邊笑大陸支那,一邊又中意大陸雞,講到幾好幾正,真係搞笑。
掃Q曬佢回復正常咪幾好,腳踏實地溝女啦。

溝得起先算啦

去茶餐廳D妹妹仔食1,2次飯都可以約出去玩啦
以前長安
6點前要到,搵女
之後食飯
食飽唱下k,搜下身
玩到12點去食d野
跟住返酒店

我好想玩呀
聽聞而家淡水有得玩,不過冇以前咁瘋狂

得一兩間先有得做,全部差佬買通哂,點報串都無用
甚至會問返你煩唔煩係咁打來
還我家園
和諧號
cp 五月x, 桃x, 富x, 天鵝湖,雙匯,帆x
當年2014打個陣仲諗,年年都打風架啦
打得幾耐,d官唔洗揾食咩
一打就又沉左個東莞

當時有條靚女落難叫我8千蚊求撚其包佢,我唸住好快就開返架啦,包你老味咩,點知好似核災難咁,所有女一夜消失晒,而家要去深圳輪街症比阿嬸打機機

家下D女都好後生下喎,
最撚正係行花街左右手各繞住幾條女 繼續行花街睇女 幾撚威水
btw手快有手慢無睇岩唔立左先 轉頭肯定唔會見得返條女
宜家仲有邊到近近地有得玩
唉屌你老母
愈睇愈後悔當年無跟個雞蟲fd上去見識
一路向西一直都係叫一路向西喎好似...
宜家仲有邊到近近地有得玩

深圳開左d高檔野

深圳又貴又唔好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞