東莞失去色情產業三年後

548 回覆
124 Like 4 Dislike
冇去過東莞玩算唔算係人生一大遺憾

泰國

泰國

唔同玩法啦,東莞可以個個禮拜去,泰國點會咁密。
有時真係唔怪得D大陸閪憎香港人
身邊好樣D既囡, 可能佢地女朋友, 老婆, 姐姐, 妹妹, 甚至老母都俾香港人屌過

癡線,咁都有得瀨,做過雞會唔會周街唱自已呀!

佢哋啲本地人都有叫雞啦

泰國

唔同玩法啦,東莞可以個個禮拜去,泰國點會咁密。

仲邊有東莞呢支歌仔唱
當年大陸真係全民皆街 玩厭左18-22
膽粗粗行入間小學 有個miss走埋嚟開我價250
我喺廁所屌完覺得未夠喉 問佢仲有咩玩法
佢唔知邊到揾兩個睇落得小二小三嘅o靚妹出嚟
開我價500一件 揀左件面圓圓怕怕醜醜
不過插到佢流血 見佢喊哂口咁
最後無出到就走左

講咁耐都無人講而家邊到有得玩

聽有d廚房佬話有窿路有得玩 但又唔講

莞式就無 近近地去深圳都大把淫k啦

想體驗到iso玩法

排左咁耐post都唔知咩叫做ISO,可唔可以解釋下?

桑拿入面寫晒D招式, 條女要跟足黎做咪叫莞式ISO, 通常一入去間房簡好女就訓係廁所張床, 係訓係道條女同你沖涼, 沖完就即刻執一劑先, 再返去普通床條女跟D招式又吹又LAI玩多你大半粒鐘到9個字, 最後再執多劑, 你有力執10劑都無問題.

仲有比多1,2舊都有多件叫學師可以起雙飛, 不過通常好醜下, 要黎都阻鳩住晒, 又唔係點郁好似死魚咁, 玩過1,2次就算.

章木頭有間半山當年係最足鐘, 條條女真係LAI吹你2粒鐘先收工, 其他大部份都好HEA半個鐘就收工, 最後期仲有D北韓妹, 俄妹都有, 仲有D叫咩春小公主, 擺明就係幼齒, 見到都唔開胃, 有波有羅唔玩要玩D未發肉既
我諗當年東莞係唯一唔駛做數

GDP都有幾千億
雖然年紀唔細,可惜未有機會見識過…

幻想一下,台灣經濟再差落去,會唔會有機會重現東莞盛世呢?再唔係北韓有冇得諗呢?
當年大陸真係全民皆街 玩厭左18-22
膽粗粗行入間小學 有個miss走埋嚟開我價250
我喺廁所屌完覺得未夠喉 問佢仲有咩玩法
佢唔知邊到揾兩個睇落得小二小三嘅o靚妹出嚟
開我價500一件 揀左件面圓圓怕怕醜醜
不過插到佢流血 見佢喊哂口咁
最後無出到就走左

小學生都係雞

幻想一下,台灣經濟再差落去,會唔會有機會重現東莞盛世呢?再唔係北韓有冇得諗呢?

台灣點會變到東莞
東莞嘅成功係佢吸引到鄰近地區嘅人
加上香港出入境咁方便就話

台灣唔合法,捉得都幾嚴

台灣點會變到東莞

純粹貪平啫,勞動力成本低,自然雞價都平啲,駛少少錢咪做皇帝囉…其實同巴打們成日講嘅,有午餐肉有閪屌,同一道理…

台灣雖然無東莞咁就腳,如果搭飛機去台南、高雄,其實都好快到…
依加係東莞揾隻雞都要25,同之前唔同。

有時真係想無左之前嘅經歷,因為真係返唔到轉頭。

台灣點會變到東莞

純粹貪平啫,勞動力成本低,自然雞價都平啲,駛少少錢咪做皇帝囉…其實同巴打們成日講嘅,有午餐肉有閪屌,同一道理…

台灣雖然無東莞咁就腳,如果搭飛機去台南、高雄,其實都好快到…

泰國貴定台灣?
冇研究過

台灣點會變到東莞

泰國貴定台灣?
冇研究過

講價錢應該泰國平啩?但係俾台妹同泰妹我揀,梗係揀台妹啦…
2004年第一次上大陸玩,沙咀細場淫k,$200蚊坐枱,加多$250扑埋,價錢平之餘d女好純真,扑完離別真係有依依不捨feel

之後斷斷續續咁玩下淫k 按摩,見證住人仔匯率越升越高,女女服務越黎越差,價錢越黎越貴
身邊好樣D既囡, 可能佢地女朋友, 老婆, 姐姐, 妹妹, 甚至老母都俾香港人屌過

大陸 係全世界唯一一個真正做到「笑貧不笑娼」既國家

由於做雞好有錢, 所以大陸女人真係以做雞為榮

反而唔做雞果D 大陸女人, 就會比人恥笑
即係證明佢地樣衰/無身材, 所以無得做雞, 要成世打牛工, 一世無發達

而家980

你地平日係街上網見啲所謂女神 幾百炸

即係證明大陸妹蠢囉

香港果D女神, 識得玩手段
你比左幾萬蚊, 連波邊 都掂唔到

反而大陸果D雞.....靚過女神, 但就唔識玩手段
只要你比幾百蚊, 就可以又屌, 又含, 又奶屎眼

呢d咪獅子山精神囉

香港個種係專昆傻仔
越多傻仔佢身家先會高

所以港女格唔係冇講錯

係D 大陸女人 唔識玩手段姐
D大陸女人咁高質, 其實佢地可以學港女咁, 吊高來賣, 引傻仔送錢

但佢地偏偏走去做雞, 收人幾百蚊, 就幫人含撚/奶屎眼
唔識利用自己既優勢

大陸 係全世界唯一一個真正做到「笑貧不笑娼」既國家

由於做雞好有錢, 所以大陸女人真係以做雞為榮

反而唔做雞果D 大陸女人, 就會比人恥笑
即係證明佢地樣衰/無身材, 所以無得做雞, 要成世打牛工, 一世無發達

點解早三四年唔上去

而家980

即係證明大陸妹蠢囉

呢d咪獅子山精神囉

香港個種係專昆傻仔
越多傻仔佢身家先會高

所以港女格唔係冇講錯

D大陸女人咁高質, 其實佢地可以學港女咁, 吊高來賣, 引傻仔送錢

唔識利用自己既優勢

唔識玩手段第一次聽
細細個都知佢地識玩

而家980

即係證明大陸妹蠢囉

呢d咪獅子山精神囉

香港個種係專昆傻仔
越多傻仔佢身家先會高

所以港女格唔係冇講錯

唔識利用自己既優勢

而家深圳d邪骨妹閒閒地3皮野人仔一個月,做一排返夠鄉下買田買地,做雞就搵更多
洗搵鄉下d窮撚送錢咩

而家980

即係證明大陸妹蠢囉

呢d咪獅子山精神囉

香港個種係專昆傻仔
越多傻仔佢身家先會高

所以港女格唔係冇講錯

唔識利用自己既優勢

而家深圳d邪骨妹閒閒地3皮野人仔一個月,做一排返夠鄉下買田買地,做雞就搵更多
洗搵鄉下d窮撚送錢咩

港女唔洗比人屌, 只係收兵, 都可以有錢收

反觀D大陸妹 又含撚, 又奶屎眼, 又比人屌到反皮, 先有收錢

估唔到做雞都有人吹捧

而家980

即係證明大陸妹蠢囉

呢d咪獅子山精神囉

香港個種係專昆傻仔
越多傻仔佢身家先會高

所以港女格唔係冇講錯

唔識利用自己既優勢

唔識玩手段第一次聽
細細個都知佢地識玩

有部份的確識玩, 識得搶人老公, 呃男人錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞