[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike
買左對whites同wesco
今日著Danner, 著咗一日,好撚熱,出晒腳汗,返到屋企除鞋臭到仆街⋯ 點解你哋仲可以keep住著boots?

我好彩腳汗少,熱天都從冇腳臭

咁好 我隻腳臭到仆街

腳汗大真係好麻煩
今日著Danner, 著咗一日,好撚熱,出晒腳汗,返到屋企除鞋臭到仆街⋯ 點解你哋仲可以keep住著boots?

我好彩腳汗少,熱天都從冇腳臭

咁好 我隻腳臭到仆街

我覺得波鞋仲污糟臭
落雨入水積住溝汗水

波鞋當然啦,尤其係貪方便唔著襪時,嗰陣味真係難以形容
ultrasound 做緊 White's, Wesco, filson 30% off, 有興趣可以去睇吓
ultrasound 做緊 White's, Wesco, filson 30% off, 有興趣可以去睇吓

琴日買左對whites同wesco
有咩比較冷門boot牌子
唔想同人撞
唔想同人撞

香港唔多人著whites wesco chippewa
夏天仲少
唔想同人撞

lonewolf?
唔想同人撞

香港唔多人著whites wesco chippewa
夏天仲少

香港本身著boot都少,黎黎去去都係RW875款多人著
有無師兄著Alternative Country?

送對US9你要唔要?認真

多謝先,我都有對

但呢個牌子咩事?

多謝先,我都有對

但呢個牌子咩事?

皮好麻麻

多謝先,我都有對

但呢個牌子咩事?

皮好麻麻

我都覺,好在我個陣半價入

遲下一鋪攻頂,買Toys 個對
呢排又熱又多雨 收埋哂啲boot

多謝先,我都有對

但呢個牌子咩事?

皮好麻麻

我都覺,好在我個陣半價入

遲下一鋪攻頂,買Toys 個對

而家啲皮越做越差

大家覺得 viberg service boots同 oak street boot maker trench boots用料同造工差幾遠? 聽講塊皮好似係一樣,但viberg貴成2k
塊皮一樣,Viberg可以cut靚既位,工就靚點,但真心佢真係加到好鬼貴
塊皮一樣,Viberg可以cut靚既位,工就靚點,但真心佢真係加到好鬼貴

Viberg 係咪個型窄d長d 定係其實係攝影角度問題

viberg 實物其實好鈍好肥下

viberg 實物其實好鈍好肥下

咁睇好似oak street 抵玩d 有無入左手嘅巴打可以分享下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞