[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike
大家上身襯d咩?

冬天著 boot 好易襯,但春夏天好似難襯好多咁。。

夏天著短袖裇衫、短tee 都得
下身都係chino, 長牛
短牛都得但襯返d靚少少既長襪會靚d
早幾日炒車,炒爛咗隻boot,想問吓咁多位巴打有冇咩工具可以補返隻boot

最緊要人無事 無事先做到世界冠軍嫁嘛
早幾日炒車,炒爛咗隻boot,想問吓咁多位巴打有冇咩工具可以補返隻boot

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎
就算真係補到,個樣都唔同左.

你當特色繼續著對boot 啦.
出街一定唔會同人撞

係啊
我想知隻boot啲皮一般有幾厚,依家咁會唔會有少少水就滲咗入去

少少水就應該冇野既
反正都炒到咁 粗著囉

其實應該有得執執,補番D啡色搽D cream再著舊DD睇落應該會均勻
大家上身襯d咩?

我覺得都要睇款,瘋馬/油皮/白底襯Tee都 OK

Beckman/Blacksmith 真係難襯短袖衫,長袖裇衫摺袖算
大家上身襯d咩?

Beckman/Blacksmith 真係難襯短袖衫,長袖裇衫摺袖

Agger
落雨著red wing
大家上身襯d咩?

Beckman/Blacksmith 真係難襯短袖衫,長袖裇衫摺袖

Agger

黑色8130襯咩褲好? 我次次都只係著黑色牛...
大家上身襯d咩?

Agger

黑色8130襯咩褲好? 我次次都只係著黑色牛...

unwash牛/ 卡其色chino/英國紅DICKIES 874都得啦
落雨著red wing

大大力踩落水氹
今日收到 實物好正 第一次買boot

快撚d出開箱圖啦屌你

今日著1907

快撚d出開箱圖啦屌你

淨貼個盒做乜撚
日本有冇咩boot好買 大阪

快撚d出開箱圖啦屌你

淨貼個盒做乜撚

sorry 巴打 唔好咁 尋日拎完 影左張相就擺低左 一陣返去補圖

快撚d出開箱圖啦屌你

淨貼個盒做乜撚

sorry 巴打 唔好咁 尋日拎完 影左張相就擺低左 一陣返去補圖

係abc mart jp 見sale 就買左

快撚d出開箱圖啦屌你

淨貼個盒做乜撚

係abc mart jp 見sale 就買左

幾錢先?

2100 連運費 其實唔知算唔算貴
巴打們,夏天會唔會著boot
驚住會好熱, 夏天著boot 又會點襯? 短褲好似好怪

照著
短打一樣正
巴打們,夏天會唔會著boot
驚住會好熱, 夏天著boot 又會點襯? 短褲好似好怪

照著
短打一樣正

照著長褲
DICKIIES + MONKEY BOOT
新手報到
提外話 8111邊到有原裝底換?
新手報到

yuketen?
https://na.cx/i/d2caN3r.jpg新手報到

yuketen?

似Visvim.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞