[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike
今日繼續行山

唔攰咩

我都覺得會好攰,而且唔會舒服得去邊。

輕鬆
想買對黑色Chelsea boot around 2000 巴打有無好介紹

我最都搵緊chelsea boot 唔知有咩牌子
想買對黑色Chelsea boot around 2000 巴打有無好介紹

Meermin Loake都可以啦
比多少少就Carmina, Rug少少就RM Williams

Meermin Loake都可以啦
比多少少就Carmina, Rug少少就RM Williams

睇親d鬼佬襯Chelsea boot都係窄牛 其實係咪襯straight denim唔好睇
5~6年前買嘅8131, 着唔夠50次
都係得閒拎出黎刷下塵
可能因為買大左半個size 同一開始着無綁緊鞋帶,近排着返唔算軟同貼腳

買鞋墊?
5~6年前買嘅8131, 着唔夠50次
都係得閒拎出黎刷下塵
可能因為買大左半個size 同一開始着無綁緊鞋帶,近排着返唔算軟同貼腳

買鞋墊?

我見原廠鞋墊有款紅黑底,個底好厚,幾有彈性
好後悔之前攞左對875俾人翻新
要著番舊好難
要著番舊好難

我都想羅對新877去永遠之翼翻新不過要ship去台灣
要著番舊好難

點翻新
要著番舊好難

照好似全新咁break in多次唔得?
有無師兄著黑色8165?岩岩拎去佐敦換左底
今日著馬汀先生

Btw春天真係黎料 今日好焗同暖左 好多木棉跌落地下
今日著馬汀先生

聽日又涼返
今日著馬汀先生

聽日又涼返
真咩
今日著馬汀先生

我都巢返對martens出嚟上油
今日著馬汀先生

聽日又涼返
真咩

16度左右… 好唔穩定
今日著馬汀先生

我都巢返對martens出嚟上油

Dm可以上咩油
薄薄一層mink oil得唔得
今日著馬汀先生

聽日又涼返
真咩

16度左右… 好唔穩定

天氣不似預期
要著番舊好難

點翻新

上website 睇
大家今日又著咩boots

大家今日又著咩boots

呢對算唔算?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞