[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike
1907繼續冇刮腳,舒服

我果對8hrs 原全run in
著左成日,正
[img][https://upload.cc/i/QNMLcF.jpg[img]

我對鞋開始有個鞋型啦

頭先貼得唔好,灣仔電腦城周圍今日比D蝗蟲搞到勁污糟,我影完行幾步唔留神就中招踩到pat唔知咩
1907繼續冇刮腳,舒服

我果對8hrs 原全run in
著左成日,正
[img]https://upload.cc/i/QNMLcF.jpg[img]

我對鞋開始有個鞋型啦

??
有冇巴打岩9111 us9
果時第一次買唔知size
平放 非全新
我隻腳都算闊架啦啦
都唔夠cdg 巴勁
各位巴打 你地著1907嗰陣有冇用佢塊原裝鞋墊?

無 撐大左先再用
唔步入boot呢個世界都唔知,原來香港咁少靚野賣

香港邊度有哩款boot賣
要全黑
我隻腳都算闊架啦啦
都唔夠cdg 巴勁

何解?

啱啱買😄
我隻腳都算闊架啦啦
都唔夠cdg 巴勁

何解?

撐到中間開始變形

啱啱買😄

8112?

要全黑

White's or wesco

睇你點定義靚啦

只可以講,香港要買野真係好方便,呢個post 既所有brand 香港都買到。
想問下有冇巴打知 香港買唔買到 茶芯版的 redwing???
如有係邊有?? eg: 9870 9874, thx

睇你點定義靚啦

只可以講,香港要買野真係好方便,呢個post 既所有brand 香港都買到。

早10年前就真係難買,要隔山打牛,依家好多都有代理
想問下有冇巴打知 香港買唔買到 茶芯版的 redwing???

我下個月去台灣入貨
應該會入9874同9875

睇你點定義靚啦

早10年前就真係難買,要隔山打牛,依家好多都有代理

Yes 好多都有代理 不過好少人知 始終香港boot市場都係偏細
利申我我都識好少係呢度巴打講咁多我先識多d
如果要方便要試 香港都買到不過可能冇外地代購咁平 睇你點睇啦

落雨天繼續著

我下個月去台灣入貨

台灣有平d咩?上年我去台北睇rw專櫃同香港差唔多

我下個月去台灣入貨

香港無個幾隻茶芯款嘛....已經唔係平唔平的問題

我下個月去台灣入貨

我轉頭問下明記個靚女有冇得幫我order返黎先

要全黑

White's or wesco

大約幾錢到
新手幾個月前入左對8190? 想知有冇話要點保養

最近天氣乾燥d皮好似有d乾咁
新手幾個月前入左對8190? 想知有冇話要點保養

最近天氣乾燥d皮好似有d乾咁

馬油 or mink oil or bootcream or all natraul boot oil
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞