[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike
Day 4

Dr. Mar 重過red wing嗎?
著開左對1907除左重D,佢個鞋墊好舒服

1907應該重過dr Ma
Dr ma好難著軟
講下大家對boot size 嘅睇法
我平時著aj flyknit nb 嗰啲要 us 8.5/9先覺得fit size
對rw 就要us7.5 D 究竟係平時都買錯size 定點
我平時著aj flyknit nb 嗰啲要 us 8.5/9先覺得fit size

Ub us9
Rw 7.5D

波鞋size 大過boot size 1係正常

Ub us9
Rw 7.5D

Ub us10
rw 8d

Ub us9
Rw 7.5D

Ub us10
rw 8d

rw 11.5D
其他全部US12

嗰條係褲定褸 我對呢個有興趣d

嗰條係褲定褸 我對呢個有興趣d

褲黎既,對鞋本來係黑白,但平時好難襯衫,所以拎左去染返全黑,咁就即刻易襯衫好多。
對danner刮到而家都著唔到boot
請問咁多位巴打有冇咩長厚襪推薦
請問咁多位巴打有冇咩長厚襪推薦

去永高行望下。

新買...對鞋勁硬

新買...對鞋勁硬

著下著就慣

新買...對鞋勁硬

著下著就慣

行路打石膏噤

是日danner

是日danner

巴打有冇刮腳問題?
有冇人玩 Chippewa ?

是日danner

巴打有冇刮腳問題?

初初著嗰時左邊腳少許,就係腳眼水平腳爭對上嗰個位。
有冇人著Thorogood Roofer🤔

呢對同全黑好正

我係黑皮白線

你相呢對我唔鐘意個底

是日danner

巴打有冇刮腳問題?

我而家刮到5毫子咁大

是日danner

巴打有冇刮腳問題?

我而家刮到5毫子咁大

唔洗夾硬,擺下再著囉,損Q 晒為乜?
其實rw9111有無半碼?
去c.p.u睇過店員話依款無半碼

點會無半碼

點會無半碼

Cpu red wing係冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞