[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike

今日著RM Williams

呢對係dark tan色唔係chestnut
不過訂左送到黎見到覺得太淺同太紅
所以自己落cream同wax變到而家呢隻色

我得兩對boot,依對係我至愛
而家試緊馬鞍皂洗boot
洗比大家睇下個分別

Viberg 係我着過最舒服既boots, redwing 太窄,whites 太重,whites同toysmccoy ironclad鞋底釘又拮腳

桃太郎?

紫線似係

今日著RM Williams

呢對係dark tan色唔係chestnut
不過訂左送到黎見到覺得太淺同太紅
所以自己落cream同wax變到而家呢隻色

就係呢樣好 唔鐘意可以慢慢補到自己鐘意果隻色

Viberg 係我着過最舒服既boots, redwing 太窄,whites 太重,whites同toysmccoy ironclad鞋底釘又拮腳

桃太郎?

紫線似係

Yes 1005tn 十週年版,好鐘意條gold line

桃太郎?

紫線似係

Yes 1005tn 十週年版,好鐘意條gold line

條黃線先正
小弟搵緊軍事味道款,想問有冇同好
成日覺得自己對danner買錯色,點著都唔好睇

幾靚 咩牌子?

幾靚 咩牌子?

viberg

軍味 平平地Danner 都唔錯

幾靚 咩牌子?

viberg

靚喎

軍味 平平地Danner 都唔錯

Danner is good

take 5好似有 buzz rickson 平D
VIBERG 折左都成5K

viberg靚d
有咩黑色軍boot or 普通boot介紹?
利申唔要dm

viberg靚d

我都覺, 所以都諗住入返對

viberg靚d

5月左右先有貨
馬皮撚
馬皮撚

我得一對,想買990
馬皮撚

馬皮有咩唔同?
好似好formal咁

viberg靚d

Viberg玩唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞