[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike
多得巴打們既熱烈討論 終於推爆左連登第一個red wing post

舊post:https://lihkg.com/thread/33791?ref=ios

高登舊post: http://forum15.hkgolden.com/view.aspx?type=CO&message=6429028&page=2

由於發現好多巴打除左rw仲有玩其他boot e.g. Whites danner,呢個post開始所有boot都可以分享,歡迎新手老手入黎討論大家心愛既boot

舊圖自貼

新post著dm 1460酒紅
春天來了
春天來了

今日好熱

舊圖自貼

新post著dm 1460酒紅

都唔係mie既
有無人識Officine Creative

red wing

統一boot牌會唔會變格劍

求其整件timberland黃boot係度已經掀起戰爭

呢對係咩?
統一boot牌會唔會變格劍

求其整件timberland黃boot係度已經掀起戰爭

唔會啦 咁多人都有黃boot 冇咩好討論

黑鞋帶

呢對係咩?

toys mccoy - ironclad work boots
有無巴知邊度有all natural boot oil喜?
[quote]行山好似功用唔大
除左個底又蝕多左少少

不過行完山鞋面好多沙泥 搵水沖乾淨冇落馬𩣑皂
D皮望落好似乾乾地 冇咁令身 駛唔駛上油?

呢對係咩?

toys mccoy - ironclad work boots

有無小小難襯?成日唔知上身著咩好

呢對係咩?

裇衫好易襯啫

Toy's McCoy

黑鞋帶

操得幾正

呢對係咩?

都係軍褸恤衫

Toy's McCoy

未出茶芯

Toy's McCoy

未出茶芯

仲有好耐

呢對係咩?

大家都有喎
只不過唔同色
好快你對viberg 我都會有

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞