[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike
巴打知否邊到有trickers賣?
btw大家好

今日著平版877- Thorogood

Howe much?

USD$ 143, 仲耍睇漏眼,買左鋼頭版

同對875比,大半個碼,+厚鞋墊
但拎上手幾乎一樣咁重

佢鞋側有塊美國旗仔怪怪地

一返黎比我用介刀CUT走左

點𠝹到睇唔到
btw大家好

今日著平版877- Thorogood

Howe much?

USD$ 143, 仲耍睇漏眼,買左鋼頭版

同對875比,大半個碼,+厚鞋墊
但拎上手幾乎一樣咁重

佢鞋側有塊美國旗仔怪怪地

一返黎比我用介刀CUT走左

點𠝹到睇唔到

個接縫係上面塊皮蓋住下塊皮
只要反轉對鞋, 鞋底向自己, 一隻手拉開支旗,用介刀貼住少少,少少咁就介到
*唔係介紙咁一下到底,係似鋸開多D
香港邊度有賣danner?
香港邊度有賣danner?

你Google應該一搵就有
早幾日炒車,炒爛咗隻boot,想問吓咁多位巴打有冇咩工具可以補返隻boot
有冇人玩 Chippewa ?

我有一對

我前排black friday係Amazon買左對
幾好feel

前兩年買左對1901M25返工
好著

好想快d著舊佢
早幾日炒車,炒爛咗隻boot,想問吓咁多位巴打有冇咩工具可以補返隻boot

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎
就算真係補到,個樣都唔同左.

你當特色繼續著對boot 啦.
出街一定唔會同人撞

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎

出街一定唔會同人撞

係啊
我想知隻boot啲皮一般有幾厚,依家咁會唔會有少少水就滲咗入去

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎

出街一定唔會同人撞

係啊
我想知隻boot啲皮一般有幾厚,依家咁會唔會有少少水就滲咗入去

少少水就應該冇野既
反正都炒到咁 粗著囉

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎

出街一定唔會同人撞

係啊

少少水就應該冇野既
反正都炒到咁 粗著囉

應該咁諗:炒左對BOOT 好過炒對腳, 醫藥費都唔只對BOOT LA

粗著啦, 再買過對其他款

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎

出街一定唔會同人撞

係啊

少少水就應該冇野既
反正都炒到咁 粗著囉

買咗唔夠一個月咋

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎

出街一定唔會同人撞

係啊

少少水就應該冇野既
反正都炒到咁 粗著囉

應該咁諗:炒左對BOOT 好過炒對腳, 醫藥費都唔只對BOOT LA

粗著啦, 再買過對其他款

有道理
上年係日本見到wolverine1000減價
狗衝,點知冇我size
香港又好似冇地方有得賣

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎

出街一定唔會同人撞

係啊

少少水就應該冇野既
反正都炒到咁 粗著囉

買咗唔夠一個月咋

無事咪好囉 無事先做到世界冠軍架嗎

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎

出街一定唔會同人撞

係啊

少少水就應該冇野既
反正都炒到咁 粗著囉

買咗唔夠一個月咋

我要買GTR

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎

出街一定唔會同人撞

係啊

少少水就應該冇野既
反正都炒到咁 粗著囉

買咗唔夠一個月咋

我要買GTR

如果出事個陣你唔係著red wing 你斷左腳喇!

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎

出街一定唔會同人撞

係啊

少少水就應該冇野既
反正都炒到咁 粗著囉

買咗唔夠一個月咋

有冇擦到出火花
巴打有無啲好著既boot好介紹
而家著緊對Timberland,好重好硬

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎

出街一定唔會同人撞

係啊

少少水就應該冇野既
反正都炒到咁 粗著囉

買咗唔夠一個月咋

我要買GTR

如果出事個陣你唔係著red wing 你斷左腳喇!

呢個真,如果唔係着red wing,腳趾分分鐘就係咁先

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎

出街一定唔會同人撞

係啊

少少水就應該冇野既
反正都炒到咁 粗著囉

買咗唔夠一個月咋

有冇擦到出火花

呢層答你唔到
因為由我喺車到成個人跌出車只係短短2-3秒左右
跟住就成個人趴喺地下

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎

出街一定唔會同人撞

係啊

少少水就應該冇野既
反正都炒到咁 粗著囉

買咗唔夠一個月咋

有冇擦到出火花

呢層答你唔到
跟住就成個人趴喺地下

你係咪擺低個15歲mk妹喺公廁嗰個
大家上身襯d咩?

冬天著 boot 好易襯,但春夏天好似難襯好多咁。。

請問最左邊個對咩牌子?咩型號?

9111黎?

炒到咁樣應該冇得補喎

出街一定唔會同人撞

係啊

少少水就應該冇野既
反正都炒到咁 粗著囉

買咗唔夠一個月咋

有冇擦到出火花

呢層答你唔到
跟住就成個人趴喺地下

你係咪擺低個15歲mk妹喺公廁嗰個

屌你啦
我揸電單車嫁
不過嗰3個MK仔實在太過分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞