[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike

新舊877
舊877
red wing 話10875係跟舊版875

大家可以睇圖比較下

大家可以睇圖比較下

左係10875?

新舊877
舊877

包米唔錯

大家可以睇圖比較下

左係10875?

無錯

新舊877
舊877

包米唔錯

我post 完先覺最搶眼係包米

新舊877
舊877

包米唔錯

我post 完先覺最搶眼係包米

金鳳 識食

大家可以睇圖比較下

左係10875?

無錯

右邊隻啡淺d靚d
Btw有人話10875 d皮軟身過舊875

Viberg 係我着過最舒服既boots, redwing 太窄,whites 太重,whites同toysmccoy ironclad鞋底釘又拮腳

Viberg 係我着過最舒服既boots, redwing 太窄,whites 太重,whites同toysmccoy ironclad鞋底釘又拮腳

絕對同意, 賣咁貴係有原因

大家可以睇圖比較下

左係10875?

無錯

右邊隻啡淺d靚d
Btw有人話10875 d皮軟身過舊875

舊875皮好厚
新既好薄
大家點睇cat嘅鞋?

cat我淨係有對鋼頭 好著
今日一boot
愈來愈鐘意著

唔同feel 既 Viberg 斯文d, 其他個d work boot 味重d, 各有各好
Mccoy boot 貓底蝕左換咩底好

貓底好快蝕個feel

take5換要$2500

好似係 換個底夠買對鞋

今日寵幸下佢
cpu rw2917 $17xx好似好抵咁 有d心郁郁

黑色版tim記黃靴

桃太郎?

今日著RM Williams

呢對早兩日去試過,緊到差啲除唔到

呢對早兩日去試過,緊到差啲除唔到

第一次個陣我都係咁 除鞋除到出汗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞