[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike
今日睇完Logan, Logan 着對service boots好有型😍😍😍
今日睇完Logan, Logan 着對service boots好有型😍😍😍

Frye logan cap toe

Viberg, Chippewa

Rainy day with danner light

咁樣糟質對鞋

落雨著boot最爽
想問下咁多位巴打
RW3343係咪得海外先有賣
見香港啲鋪頭冇
冇著對rw兩個星期 鞋墊前掌部分發左霉
有塞報紙入去
終於明白點解d人唔著年幾兩年可以成對發哂霉變白色
Rw有冇咁易發霉
Clarks desert boot, dr marten, timberland 對對都有塞報紙都冇事
Rw有冇咁易發霉
Clarks desert boot, dr marten, timberland 對對都有塞報紙都冇事

春天最乞人憎
日日都濕到爆
想問work boot 可以上咩油保濕
上mil oil 會整到d 皮深色左
有冇人玩 Chippewa ?

我有一對

我前排black friday係Amazon買左對
幾好feel
Rw有冇咁易發霉

春天最乞人憎
日日都濕到爆

新買左對rw未開
就咁放入鞋盒再入喼會唔會發霉?
同埋加炭包有無用?
其實唔明點解皮boot要上油保濕,香港天氣本身已經潮濕,擔心佢發霉仲好
Rw有冇咁易發霉

春天最乞人憎
日日都濕到爆

新買左對rw未開
同埋加炭包有無用?

我諗未著過冇事既
再怕既塞報紙入鞋雙重保險
Rw有冇咁易發霉

春天最乞人憎
日日都濕到爆

新買左對rw未開
同埋加炭包有無用?

我諗未著過冇事既

潮濕真係好煩
Rw有冇咁易發霉

春天最乞人憎
日日都濕到爆

新買左對rw未開
同埋加炭包有無用?

我諗未著過冇事既

潮濕真係好煩

suede就易霉姐,油皮唔係濕住入盒照計無咁易發霉。
近排明記有無做緊折頭
近排明記有無做緊折頭

應該有 打去問下
有冇人玩 Chippewa ?

我有一對

我前排black friday係Amazon買左對
幾好feel

前兩年買左對1901M25返工
好著
btw大家好

今日著平版877- Thorogood
btw大家好

Howe much?

USD$ 143, 仲耍睇漏眼,買左鋼頭版

同對875比,大半個碼,+厚鞋墊
但拎上手幾乎一樣咁重
btw大家好

Howe much?

但拎上手幾乎一樣咁重

佢鞋側有塊美國旗仔怪怪地
btw大家好

Howe much?

但拎上手幾乎一樣咁重

佢鞋側有塊美國旗仔怪怪地

一返黎比我用介刀CUT走左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞