[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike
有冇巴打岩877us 7 舊版有鋼印
同10875 us7.5 兩對都係全新 有盒
多得濟著唔顯

巴打 有興趣10875 us7.5

https://t.me/henrylihkg
熱到仆街
有冇人堅持著boot
熱到仆街
有冇人堅持著boot

熱到仆街
有冇人堅持著boot

夏天 MONKEY BOOT
lm
打左去明記同cpu , red wing8111 都無哂貨 仲有邊有行貨賣

屌 香港果間都廢
我搵到postman 9109 搵唔到
最後係日本買返黎
但真係好靚
落大雨著red wing岩哂

新歡 Grenson

係咁易打理左下
都係下年先諗換底喇

唔駛咁快換啦

係咁易打理左下
都係下年先諗換底喇

唔駛咁快換啦

有排著啦
不過對鞋好似開始皮乾
可能近排落左太耐雨,又成日著,啲皮開始有少少發霉,請教有咩方法打救,唔識點保養

利申:wesco jobmaster
去到台北東區旗艦店買9874
無我碼
有無巴打知道屯門邊度換底好 又價錢合理
同埋想問屯門有無鞋油果啲買 有少少發霉就咁上油得唔得
去到台北東區旗艦店買9874
無我碼

終於去左

清左D霉先上油...

清霉先上油,要油街坊我畀你,唔駛買啦

清左D霉先上油...

要點清 救教學

連登有愛 但我有2對遲早都要買
2011年在美國讀書時買咗一對RW 9030
貪佢比Alden堅固 冬天落雪着一流
因為係冷門型號 當地專門店訂咗兩個月先有貨

唔知點解隻牛皮特別硬淨 着咗咁多年都唔可以連續着超過三日 外表仲係着左幾個月嘅狀態

反而鞋帶已經換左三次 鞋底兩次 基本上用過晒原裝mink oil, polish等等全部護理用品都係咁硬

我罐未用過呀

我罐未用過呀

我上網睇下點清左啲霉 到時再問你拎
Beckman拎去有得補換底收千二 ,好貴呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞