[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike
今日終於買咗9111
真係好撚型
想問吓有冇着過9111嘅巴打用咗幾耐先break in對boot
btw 9111係咪唔使上油

盡量唔好上

點解 係咪同皮質有關
我上網見好多人對9111都有少少裂嘅問題
係咪必然嫁

上左會變深色
btw 買左幾錢?

19xx HKD

巴打下次唔好上網買啦 上明記買啦

唔好打個數出黎嘛

我覺得上網買好大風險唔岩size,個老闆教我著boot要舒服一定要包腳,每一格鞋帶都索緊佢,咁就perfect池,唔好預留空間,唔同買一般鞋個考慮

我習慣預大半碼加鞋墊 始終硬底著太耐都係唔舒服,習慣唔到

我都發覺好難兩全其美,又想個底襟磨耐用,又想佢有少少彈性吸震,但襟磨通常都偏向硬冇乜彈性,邊位巴打搵到兩全其美要上黎推介

你就有 有現貨 ee要訂
今日終於買咗9111
真係好撚型
想問吓有冇着過9111嘅巴打用咗幾耐先break in對boot
btw 9111係咪唔使上油

盡量唔好上

點解 係咪同皮質有關
係咪必然嫁

上左會變深色
btw 買左幾錢?

19xx HKD

唔好打個數出黎嘛

點解咁平?冇耐前有位人兄先正價近3千買8130
想問一問上明記訂EE頭要唔要俾手續費?
仲有一樣野好奇問大家,你地對鋼頭有冇興趣?條街咁多拖喼黨,好似又有保護作用咁

點解 係咪同皮質有關
係咪必然嫁

上左會變深色
btw 買左幾錢?

19xx HKD

唔好打個數出黎嘛

近3000的話我真係唔捨得買

點解 係咪同皮質有關
係咪必然嫁

上左會變深色
btw 買左幾錢?

19xx HKD

唔好打個數出黎嘛

明記一時時 上個月去8折
上星期去6折
新875都係12xx
想問一問上明記訂EE頭要唔要俾手續費?

訂貨唔知

19xx HKD

唔好打個數出黎嘛

上星期去6折
新875都係12xx

點知佢幾時會做折

19xx HKD

唔好打個數出黎嘛

上星期去6折
新875都係12xx

點知佢幾時會做折

要得閒自己上去睇同問架
我覺得上網買好大風險唔岩size,個老闆教我著boot要舒服一定要包腳,每一格鞋帶都索緊佢,咁就perfect池,唔好預留空間,唔同買一般鞋個考慮

我都發覺好難兩全其美,又想個底襟磨耐用,又想佢有少少彈性吸震,但襟磨通常都偏向硬冇乜彈性,邊位巴打搵到兩全其美要上黎推介

得呢d有ee
red wing 213 oxblood 隻色好靚
有冇人知明記有冇賣 9870?

得呢d有ee

講緊wesco
Rw就算啦 係街好難搵到ee

頂....者係要去日,台買 ..... so9sad

頂....者係要去日,台買 ..... so9sad

我下個月去wp
新手留名
對red wing 著左5 年又要換底
知唔知邊度有靚底換?

今日第一次着9111

得呢d有ee

講緊wesco
Rw就算啦 係街好難搵到ee

我前掌3.8寸左右闊,E頭岩岩好貼服但唔夾腳,闊過我可能要EE頭了

今日著8133

今日著8133

點解我覺得呢個角度有d怪怪的?
c&j chelsea打緊鐵留名
有無女裝牌子平平地推介?

今日第一次着9111

隻色怪怪地咁既?

今日第一次着9111

隻色怪怪地咁既?

咁深啡咁既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞