[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike
想問巴打們 desert boot 可唔可以用milk oil

咩皮?
不過我諗唔駛啦

唔係「驚」皮 佢就咁寫leather
隻色係beewax
見有少少花想問應該點保養

我都有呢對Clarks,剩係著RW都好耐冇著佢

Same 我都有呢對clarks classic beewax dessert boot
去完明記了

巴打好靚仔

見到我?

唔係呀 讚下你咋

其實我係大腳絲打

收兵post

去完明記了

有d咩野抵?

冇哂舊875得返細碼
877冇我碼
空手而回

gg 買新款囉

877得鋼印版 但冇碼 仲應該唔會再返

我上次去新款 係最角落頭果度
去完明記了

有d咩野抵?

冇哂舊875得返細碼
877冇我碼
空手而回

gg 買新款囉

你一講我就醒起角落頭有新款 但冇試 舊款靚好多
去完明記了

有d咩野抵?

冇哂舊875得返細碼
877冇我碼
空手而回

gg 買新款囉

877 鋼印佢果d都10875feel
唯獨875舊款先似舊款色
有對10875 us7.5e全新有冇巴打岩?

有d咩野抵?

冇哂舊875得返細碼
877冇我碼
空手而回

gg 買新款囉

877 鋼印佢果d都10875feel
唯獨875舊款先似舊款色

2012' rw 875

好彩前排向個巴打收左對舊875 今日上去佢話已經得返細碼

我呢對都係細碼

我呢對都係細碼

好似得返7號
想問巴打們 desert boot 可唔可以用milk oil

咩皮?
不過我諗唔駛啦

隻色係beewax

Same 我都有呢對clarks classic beewax dessert boot

巴打平時有無點打理?
日日著花左有d心痛

Boot撚

咩皮?
不過我諗唔駛啦

隻色係beewax

巴打平時有無點打理?
日日著花左有d心痛

諗住著殘就扔咋

我呢對都係細碼

好似得返7號

無7號
6.5e 我呢對就6.5e
875就得返7d 我都買埋

淨係識咁著

Boot撚

圖3好正 條頸巾襯得一絕

咩皮?
不過我諗唔駛啦

隻色係beewax

巴打平時有無點打理?
日日著花左有d心痛

諗住著殘就扔咋

之前買嗰陣個sales教我用海綿蘸少少應該係shoe cream打圈抹 但唔好太弓戈

咩皮?
不過我諗唔駛啦

隻色係beewax

巴打平時有無點打理?
日日著花左有d心痛

諗住著殘就扔咋

之前買嗰陣個sales教我用海綿蘸少少應該係shoe cream打圈抹 但唔好太
有無viberg 同志,想問下大家對viberg有無入麈入鞋籠?成日要清塵好煩

隻色係beewax

巴打平時有無點打理?
日日著花左有d心痛

諗住著殘就扔咋

之前買嗰陣個sales教我用海綿蘸少少應該係shoe cream打圈抹 但唔好太

Thank you 巴打
有無viberg 同志,想問下大家對viberg有無入麈入鞋籠?成日要清塵好煩

Viberg
今日繼續行山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞