[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike
你地點襯衫?

件褸好正
邊度買?

pointer chore coat, 我係佢官網買,香港都有鋪頭買,貴啲

Ching知唔知香港邊度有得賣
https://na.cx/i/d2caN3r.jpg新手報到

yuketen?

似Visvim.

👍🏻
新手報到

靚呀呢對
請問邊度多襯boot的褲賣?唔想買牛仔褲,因為太熱

RW 換VIBRAM 4014有無介紹?
見到鞋X堡 報 $550, 2日.有無人換過?

件褸好正
邊度買?

pointer chore coat, 我係佢官網買,香港都有鋪頭買,貴啲

以我所知廣華街 number G8 有得賣(非打手),可能其他地方都有都唔奇,但真係貴一截,官網不定期有優惠, 我係去官網買再用轉運到香港。 另外,size方面係有啲難預,因為佢係未脫漿,所以要預佢有一定縮率,詳情可睇官網說明。我身高178cm 約60kg著size S。chore coat 本身係鬆身啲,我著上身有少少跌膊,但我覺得可以接受。 希望可以幫到你。
RW 換VIBRAM 4014有無介紹?
見到鞋X堡 報 $550, 2日.有無人換過?

巴打呢個價換埋中底?

件褸好正
邊度買?

以我所知廣華街 number G8 有得賣(非打手),可能其他地方都有都唔奇,但真係貴一截,官網不定期有優惠, 我係去官網買再用轉運到香港。 另外,size方面係有啲難預,因為佢係未脫漿,所以要預佢有一定縮率,詳情可睇官網說明。我身高178cm 約60kg著size S。chore coat 本身係鬆身啲,我著上身有少少跌膊,但我覺得可以接受。 希望可以幫到你。

感謝巴打

靚撚到

9111著左4年 875岩岩新買
carhartt boot買黎玩下 幾好著 但mic
爸打們, 有冇Wingtip既Boot推介

Wingtip

Wingtip

有冇推介
對beckman爭位見銀,是咪夠期換底
想問下Tricker's官網訂鞋係用咩快遞?

唔識幫推

唔識幫推

未試過官網訂 幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞