[春天來了] Boot撚集中討論區 (2)

954 回覆
11 Like 2 Dislike
Beckman拎去有得補換底收千二 ,好貴呀

你換咩底先 佢應該有得揀

一入去佢FB就有劣評,唔諗

要用手車線,前後分開計

要用手車線,前後分開計

買過對都得喇 清

要用手車線,前後分開計

買過對都得喇 清

買對LL Beans 先一千
去到台北東區旗艦店買9874
無我碼

終於去左

呢段時間我去左三次台灣 都係last 果次先有心機去red wing store
無追post... 想問下巴打你地d boot點放.... 我兩對boot 無乜點著... 出撚左啲白色霉
有無黑色入筒boot介紹下
唔該
無追post... 想問下巴打你地d boot點放.... 我兩對boot 無乜點著... 出撚左啲白色霉

入塵袋再入侖
不過我唔入盒擺廳都出白霉, 唯有勤力D保養

入塵袋再入侖

我對877都不停生長緊

入塵袋再入侖

我對877都不停生長緊

落完heavy duty 好似好少少無咁易霉

有得補我RW875換Vibram白底好似600
但啲人話手工幾好喎好過地鐵站果啲

有得補我RW875換Vibram白底好似600
但啲人話手工幾好喎好過地鐵站果啲

有得補手工係好
想問各位巴打一個問題
近排睇啱左Chippewa 5251 lace to toe English tan
想問下li個牌子同li款質素如何
同埋邊到買會最抵?我見官網有減價但已經無唒貨

入塵袋再入侖

我對877都不停生長緊

落完heavy duty 好似好少少無咁易霉

我而家唔理 羅去曬太陽先
有冇巴打岩877us 7 舊版有鋼印
同10875 us7.5 兩對都係全新 有盒
多得濟著唔顯

落雨靠佢

我都係落雨著boot

對鞋入左唔少水 返到屋企立即擺係到等佢乾
乾左冇耐就發晒霉 硬晒

BOOT都入水咁誇張
你對BOOT 係乜野皮?乾完就硬晒少有D WOR

BTW我D BOOT 發霉都係:
1. 鞋擦擦走D毛
2. Saddle Soap 洗一轉 (懶就用酒精紙巾抹)
3. Obenauf's Heavy Duty
4. Mink Oil
想問各位巴打一個問題
近排睇啱左Chippewa 5251 lace to toe English tan

我對Chippewa AMAZON買, 一樣有折
做工同對RW 一樣
有冇巴打岩877us 7 舊版有鋼印
同10875 us7.5 兩對都係全新 有盒
多得濟著唔顯

巴打對10875有冇相 可唔可以留一留telegram傾傾
想問各位巴打一個問題

做工同對RW 一樣

Thx 巴打,未係amaozn買過鞋,無伏我放心了
想問各位巴打一個問題

做工同對RW 一樣

Thx 巴打,未係amaozn買過鞋,無伏我放心了

Chippewa, Thorogood 都係Amazon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞