[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike
https://youtu.be/BgxKuqXmDr4

From HKAG

Apink睇完段片之後既反應
我又喊喇

我已經喊緊

頭先一禁開個youtube就係呢條片
又忍唔住

留名收工先睇
想求教影相嘅巴打 你地啲setting係點

雖然拎唔到機入去 但都不外乎keep係安全快門 同埋光圈開大佢 之後都太暗就推iso 但就睇你咩機
扔野嚇親娜恩個條友坐我前面
佢條撚樣開場就舉牌
之後扔野又嚇親六波
我真係屌佢老母
本來想完場去屌7佢
點知佢完場走得勁快
佢條撚樣開場就舉牌
之後扔野又嚇親六波
我真係屌佢老母
本來想完場去屌7佢
點知佢完場走得勁快

即刻屌柒佢啦 做乜等完場
睇完演唱會入黎留番個名先..
過左咁多年 APINK終於黎香港開SHOW啦
成個SHOW都覺得好感動好高質
雖然我都隔左一段時間無追APINK
甚至已經少左留意KPOP 因為生活同工作關係
但經過尋日之後 真係莫名奇妙有種感觸
仲記得當初高登岩岩有APINK POST個陣, 都係得幾個痴線佬日日留守
仲記得個陣佢地黎香港MAMA個陣, 我地都係組到7條痴線佬出黎接機
個陣仲拉攏埋隔離金鐘國FANS CLUB D人一齊嗌APINK 先夠響
但係尋晚真係好意想不到, 你地已經可以搞到咁成功!! 已經有好多PANDA, 大家亦都好團結!!
氣氛超級好 應援都好好 我覺得已經好完美
PANDA們真係好高質 比左我, 各位PANDA 同粉們一個美好嘅一晚!!

sorry for 1999, 我其實只係路過!!
btw 當年個7位勇士唔知仲係唔係到呢
佢條撚樣開場就舉牌
之後扔野又嚇親六波
我真係屌佢老母
本來想完場去屌7佢
點知佢完場走得勁快

即刻屌柒佢啦 做乜等完場

Sorry巴打 當時掛住睇六波
有冇人有琴日歌list 岩岩諗左左陣

小幸運

1. Only One
2. Cause You are my star
3. 小幸運
4. Dejavu
5. Sunday Monday
6. BOOM POW LOVE
7. Mr.Chu
8. Nonono
9. U You
10. Secret
11. Ding Dong
12. Remember
13. LUV
14. Up To The Sky
15. 419
16. The Wave

小幸運

講下笑 建議dl晒咁多隻碟聽 首首都好高汁

1. Only One
3. 小幸運
4. Dejavu
7. Mr.Chu
8. Nonono
9. U You
10. Secret
13. LUV
15. 419

1. Only One
3. 小幸運
4. Dejavu
7. Mr.Chu
8. Nonono
9. U You
10. Secret
13. LUV
15. 419

直到而家都仍然專心唔到
直到而家都仍然專心唔到

送完機 個人仲空虛
另外 想問係咪有個apink既tg group?

好似有
另外仲有whatsapp的

第一版有

1. Only One
3. 小幸運
4. Dejavu
7. Mr.Chu
8. Nonono
9. U You
10. Secret
13. LUV
15. 419

唔該哂
真係有咁多人鳩叫咩,我個區圖書館嚟

好努力應緊援 前面有人用唔知咩眼光望過黎

唔洗理果d人 尋晚唔出盡力等幾時
尋晚應援真係好成功 睇返片都覺震撼
一直都好努力應援
連登新飯留名
本命:朴初瓏
唔花生
其實企唔企起身真係睇當時氣氛同唱咩歌
好似中間唱Dejavu同Dingdong, 之後Secret呢D抒情歌就會坐
到最尾唱4月19, the wave, up to the sky就真係要企啦

不過總有D人係鐘意企到尾或者坐到尾
我就無所謂, 人企我企, 人坐我坐, 但係舉牌扔野真係好撚黑人憎

琴日望住有隻公仔差d扔到娜恩
見到佢個表情真心驚同唔鐘意,我都勁心痛
即刻好想屌扔野條友
好似最初係隻比卡超拋左上台邊先,俾恩地拎起再踢埋左一邊
但之後大量公仔拋上台個時,隻比卡超又俾人執返起

其實我覺得好唔尊重表演者 你試下台上係你表演你俾人掟野係咩感覺
另外係 我明白睇show係應該high 但鳩叫都有個譜呀(我唔係話唔俾鳩叫)我坐block a 後面果兩個妹妹仔把聲又尖 又係咪又叫初瓏(我真係明白見到佢地係好興奮)但係都顧下側邊觀眾感受呀 聽到把咁尖既聲真係好辛苦

諗起琴日有個痴線佬喪9咁叫

巴打坐邊?

恩地team Block B mixer隔離

對唔住巴打

對唔住囉我叫到聲沙

對唔住 我都係果個痴線佬之一

應該得一個係慘叫mode
叫一次望一次 真係諗起都好笑

佢地啲飛仲要近過我地團飛
次次都水鳩啲站,佢地出心出力,但啲撚樣主辦俾埋啲側面垃圾位 屌佢地老母

好正常呀... 贊助飛永遠都係最靚位...
跟飯站買飛純粹只係可以集中班飯一齊坐同埋唔使食炒價...
位既嘢... 差又唔係話好差... 但係亦都唔會係最好...

其實一齊叫應援都幾開心架

我反而咁諗過 預期圍威喂坐靚位
不及一班粉熊們大嗌 一齊應援開心!

Btw..小弟1580 block B 南珠隊 mixer隔離
好想屌鳩我個block d人 屌我企起身阻住後面
心諗 你地望下恩地隊個邊先喇
block A B都差唔多企晒起身
我個度就坐晒係度 屌你聽opera咩?
不論係小弟n年前去過日場睇大塚愛(apink未出道)
定係我d fd睇日韓港台澳場既Big Bang
都係企足全場 咁先係盡興
咁先係支持 如果唔係 點解要睇live?
不如留係屋企駁套靚hifi 睇MV 咪算囉
好撚興!完全都唔係黎enjoy the show既

我係1080恩地team mixer隔離大聲屌前面坐低個個
屌你老母班1580企晒起身
後面1080 880個d全部睇唔到焗企起身
企起身都算 又標語牌又電話
點解d人可以咁自私仲屌後面d人

p.s. Block B起晒身係因為Block A班仆街自私撚
又企起身又舉牌睇唔到先起身
後面Block BCD不知幾想前面班人坐低
唔好以為自己坐前面起身盡興一定岩

認同
小弟blk b
企左身都唔太睇到
其實企唔企起身真係睇當時氣氛同唱咩歌
好似中間唱Dejavu同Dingdong, 之後Secret呢D抒情歌就會坐
到最尾唱4月19, the wave, up to the sky就真係要企啦

不過總有D人係鐘意企到尾或者坐到尾
我就無所謂, 人企我企, 人坐我坐, 但係舉牌扔野真係好撚黑人憎

真係覺牌黑人憎
臨尾個下舉都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞