[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike
成場都冇聽過個翻譯up乜
算早入場個保安check得好hea運到相機入去
我個區氣氛幾好,前後左右應援都好大聲,頭幾首歌完左把聲已經沙哂
播應援片個時掛住睇佢地反應,冇好好認真睇段片
拍手佢地好warm對眼完全望實你
而家好空虛

https://youtu.be/4wQlRMO9ar8
條應援片up咗,你可以慢慢回味下

勿相認

認出了

好正,點會有?

比娜恩點上台玩game
私下搵成員簽名

恩地唔見左一陣原來就係幫你簽名,好葡萄

一上台就搵蝦翁簽
跟住臨落台
比恩地捉入後台
好彩剩係簽名
幾驚有埋合照

有合照咪仲正

好想比恩地捉
啱啱開咗special package黎睇 發現有張好唔似初瓏嘅初瓏

mk仔 妖言惑眾

del左post?

頭先排拍手既時候見到打靶仔勁想上去打9佢
不過毒撚最後緊係冇做啦

mk仔 妖言惑眾

del左post?

不過毒撚最後緊係冇做啦

佢跟住係等high 5個陣又行黎行去唔知想點

女神

mk仔 妖言惑眾

del左post?

不過毒撚最後緊係冇做啦

佢跑出跑入既時候就係我最想打9佢既時候

mk仔 妖言惑眾

del左post?

不過毒撚最後緊係冇做啦

本身我認係葡萄佢
但佢之後好博出位好作狀

mk仔 妖言惑眾

del左post?

不過毒撚最後緊係冇做啦

本身我認係葡萄佢
但佢之後好博出位好作狀

俾你地上去玩完遊戲唔high 5咩 人地好彩就由佢啦

mk仔 妖言惑眾

del左post?

不過毒撚最後緊係冇做啦

本身我認係葡萄佢
但佢之後好博出位好作狀

諗深一層咁都比佢中到真係冇嗲啦 比著我都會咁做

del左post?

不過毒撚最後緊係冇做啦

本身我認係葡萄佢
但佢之後好博出位好作狀

佢個討厭唔係因為中佐上台 而係佢周圍走黎走去大搖大擺咁樣完佐show之後

不過毒撚最後緊係冇做啦

本身我認係葡萄佢
但佢之後好博出位好作狀

佢個討厭唔係因為中佐上台 而係佢周圍走黎走去大搖大擺咁樣完佐show之後

咪係
講真佢最後冇比人打咪偷笑囉

本身我認係葡萄佢
但佢之後好博出位好作狀

咪係

得得戚戚咁 屌佢老母
第一次追apink
雖然係Fm 但係嗰種feel好啲似演唱會
搞到我好期待真正韓場演唱會會幾正
聽六波用廣東話講野真係好正
肥波"嗌大聲啲" 恩地又偷偷地學"係喎""包剪揼"
成個氣氛好好 有機會聽埋主唱line既live
恩地bom pow love好正
原本打算應援用病做理由渣流灘
後尾受身邊啲應援聲影響
cause you're my star已經叫埋一份
去到後面直程企起身癲
跟隔離大嗌"噢哈翁~" 夏榮又真係望過黎揮手
去到up to the sky嗰陣已經好high跟埋一齊唱
黑幕嗰陣叫encore叫到失聲咁濟
肥波一句廣東話:我地永遠要一齊 一定!
嗰下有少少眼濕濕
到high five嗰時得幾秒 有種失落感
冇出聲 低住頭 伸右手 拍拍拍拍拍
最後拍夏榮嗰下空左 我望左下佢
拍完就走 好有失戀既感覺
而家合埋眼都有FM既畫面...

本身我認係葡萄佢
但佢之後好博出位好作狀

咪係

得得戚戚咁 屌佢老母

仲要個樣成個厹咁
btw我兩個好似怨婦咁

本身我認係葡萄佢
但佢之後好博出位好作狀

咪係

得得戚戚咁 屌佢老母

仲要個樣成個厹咁
btw我兩個好似怨婦咁

希望下次有多啲巴打可以比六波寵幸啦

本身我認係葡萄佢
但佢之後好博出位好作狀

咪係

得得戚戚咁 屌佢老母

仲要個樣成個厹咁
btw我兩個好似怨婦咁

我地唔係葡萄
但真係好無品
其實都真係幾葡萄
今日好快就完咗
好想見六波多陣
btw gp photo 個陣恩地搭住我膊頭啊
初瓏見到核凸扇重要遮住塊面笑
有冇巴打訓唔著
我成個腦都係佢地 係咁loop d片同相
完全訓唔到
有冇巴打訓唔著
完全訓唔到

呢到
有冇巴打訓唔著
完全訓唔到

一路睇返啲片 睇睇下睇到依家
越嚟越精神
有冇巴打訓唔著
完全訓唔到

越嚟越精神

其實播片個陣真係感動到想喊
但見男人老狗同埋身邊啲人無咩反應所以忍住
有冇巴打訓唔著
完全訓唔到

越嚟越精神

我都係 一路睇感動到個身不自覺咁震
不過啲人無反應就真 我隔離兩個成舊木咁
一合埋眼就諗起high5個陣瓏兒同我講thank you,跟住傻笑 佢搞到我之後拍普美個陣斷曬片 好彩之後奀之無啦啦yeah我先醒返
有冇巴打訓唔著
完全訓唔到

越嚟越精神

我都係 一路睇感動到個身不自覺咁震
不過啲人無反應就真 我隔離兩個成舊木咁

睇住佢地喊最感動
右手仲係六波嘅餘溫
其實佢地隻手有d凍應該吹得太耐冷氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞