[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike
拍手同佢地每個講thank you 已經好心滿意足 係死人主辦單位搞到佢地好攰 同埋所有野好亂
點解我唔係1580 好葡萄

+1 人地有得hi5 同影相 ,自己就係出面塊板影
屌 個大陸公司真係好垃圾 林尾highfive 比人夾硬推住黎行 樣都睇唔撚切

認真之前日本同新加坡都冇咁快
我見有啲一家大細黎 個細就幼稚園 大就起麻3字頭 個啲夠竟又係咩人黎

3字頭冇咩問題
大人唔可以鐘意apink
但係一家大細就......

唔係3字頭唔可以鐘意apink
而係佢地成家成場就係到㩒電話 淨坐 未encore就走錦
唔問點解要黎

利申:無任何年齡歧視
拍手同佢地每個講thank you 已經好心滿意足 係死人主辦單位搞到佢地好攰 同埋所有野好亂

呢個主辦好垃圾做野好差
無貨唔識通知人
亂加位
出公告唔夠細節
總而言之垃圾

呢個主辦好垃圾做野好差
無貨唔識通知人
亂加位
出公告唔夠細節
總而言之垃圾

排緊影相果時見到姚樂怡 應該係pr
唉 主辦垃圾 位又西
我見有啲一家大細黎 個細就幼稚園 大就起麻3字頭 個啲夠竟又係咩人黎

3字頭冇咩問題

唔問點解要黎

唔係個個人都係鍾意先會睇,總有啲人係冇乜嘢做,想睇吓過眼晨。
好彩未有人睇睇吓

呢個主辦好垃圾做野好差
無貨唔識通知人
亂加位
出公告唔夠細節
總而言之垃圾

我就係坐林尾加啲位 好撚弱智

果啲位其實喺邊

3字頭冇咩問題

唔問點解要黎

唔係個個人都係鍾意先會睇,總有啲人係冇乜嘢做,想睇吓過眼晨。
好彩未有人睇睇吓

山長水遠入黎又要俾錢
d人真係咁無聊
屌 個大陸公司真係好垃圾 林尾highfive 比人夾硬推住黎行 樣都睇唔撚切

咪係 未入去就話右手 下一秒就拍 剩係望到瓏 佢好攰

呢個主辦好垃圾做野好差
無貨唔識通知人
亂加位
出公告唔夠細節
總而言之垃圾

比人推住嚟行
都叫拍齊個有眼神交流
原本ff會拍每個人手都有3到4秒
宜家係全程唔知有冇3秒

認真之前日本同新加坡都冇咁快

咪係 巴打我真心灰 比人前拉後推

屌主辦老母
推撚住黎行
佢地6波仲望緊前面再前面果個
啲仆街已經推到我出門口咁濟
差啲連蝦翁都拍唔到

呢個主辦好垃圾做野好差
無貨唔識通知人
亂加位
出公告唔夠細節
總而言之垃圾

比人推住嚟行
都叫拍齊個有眼神交流
宜家係全程唔知有冇3秒

唉不要再說了
影相坐正佢地前面 係咁fing珠女張相fing到佢對我笑
好葡萄1580飛嘅巴打
利甲:坐block b, 都算睇得幾清楚
Btw... 拍手淨係專注左女神 瓏 恩地同忙內 點解腦海中無腦波印象架

我同你一樣冇左珠同波

點解會咁架

淨係記得初瓏同忙內
因為瓏瓏係咁望住我 完全比佢吸住左

呢個主辦好垃圾做野好差
無貨唔識通知人
亂加位
出公告唔夠細節
總而言之垃圾

比人推住嚟行
都叫拍齊個有眼神交流
宜家係全程唔知有冇3秒

完全交流唔到
屌佢老母
係得瓏擰過黎望住我笑
個氣氛真係好正
Btw... 拍手淨係專注左女神 瓏 恩地同忙內 點解腦海中無腦波印象架

我同你一樣冇左珠同波

點解會咁架

淨係記得初瓏同忙內
因為瓏瓏係咁望住我 完全比佢吸住左

我係恩地吸引左我
漏左珠
幾乎蝦翁都望唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞