[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike
有無巴絲知香港邊度有應援燈賣?
睇完今場之後好想買番支

應該要遲吓先容易買到
好想再睇...唉,訓唔著

成個腦都係 個人好empty..

而家成個腦都係佢哋 決定下半年度點都要去一次韓國朝聖

香港場先有呢種感動: 好抱歉出道六年依家先黎香港開場

agger 始終主場先有呢種感動

今日恩地係咁講廣東話

係喎

仲有普美,今日絕對係真。普美

今日恩地係咁講廣東話

係喎

包剪揼

今日恩地係咁講廣東話

係喎

包剪揼

仲有咩?
雖然我都明大家睇完show 排好耐隊先拍手 影相, .但完show 都已經1045啦,
你地諗下 其他韓星有冇好似apink 咁跳唱三粒鐘, 之後仲比福利你地,
唔好再咁大力屌啦

要好好保存張票
睇完今場之後好想買番支

應該要遲吓先容易買到

通常係咪經fans club訂?
其實有冇拍手既巴絲好清楚咁望得哂6隻同埋記得次序
我淨係記得瓏係第2個,隔離好似係女神,最尾翁兒
睇完忍唔住開ac講下
首先多謝各飯站咁耐以黎嘅付出同apink精彩嘅表演
我坐block a邊位,一去到位已經無咗尾指燈(兩旁人都有),兩邊嘅人由頭到尾都抇片影相仲做埋直播,無熊貓燈無應援,只係最後419同the wave輕輕舉下手,得我一個自high
咁由於我坐得遠,後台睇得唔太清,到apink上前台咁啱有個打靶女舉紙牌,nonono mrchu 個時我戇戇鳩鳩望紙牌(如果唔係距離太遠我實屌撚死你呀)

到group photo, 我尾二入去,咁啱同蝦翁對望0.1秒就俾人拉落地,未坐好就「卡差」一張,坐好未搵到鏡頭「卡差」第二張,然後俾人拉走,回頭望仲要俾保安話:仲望咩呀,快d走啦

唉屌!
6波感動 大家enjoy就最好
辛苦哂其他小編 3個月捱住 煩住 chur住咁做
大家覺得好正條片係小編cherry辛苦整出黎 遲啲會放返出黎 希望大家到時比個like 留句多謝佢
站長同其他人deal 比主辦撚鳩大家 都好辛苦
記得當初無人睇好我地 比人狙擊
到今日有港場fm 好似完左個夢
仲有其他有份幫手既巴絲 今日落力嗌應援既觀眾 多謝哂

辛苦哂各位大大
同以往睇其他既show,今次應援安排係最好既一個
反面例子有某solo歌手既唔好舉呀
不論橫幅既應援指示、重頭戲安排都係一流
甚至覺得排除觀眾因素同台場真係有得揮
呢幾個月辛苦哂

btw主辦我屌你老母 你d安排可唔可以濕鳩少陣 仲有個垃圾芒太細睇唔撚到...好難投入

我地有人嬲到放底左燈 相都唔想影就拉大隊走架啦
條片係今日最重頭戲 去到講感想都唔播 同講好既唔同
好彩最後有播 同埋大家突然的大合唱nonono
真係添色不少
最緊要大家開心 6波感動 會再有港場
不過主辦就多數未必轉架啦 到時又未必我地搞啦
睇完今場之後好想買番支

應該要遲吓先容易買到

Ig 信和果啲應該都會入返貨

娜恩 初瓏 普美 恩地 南珠 蝦翁
好似係咁

我喺佢地最尾抖咗陣先入去
嗰時好似㑳女神第一個 其他都未睇清楚就俾食蕉推走咗

好似係咁

今日恩地係咁講廣東話

係喎

包剪揼

仲有咩?

恩地今晚真係世界級
睇完忍唔住開ac講下
我坐block a邊位,一去到位已經無咗尾指燈(兩旁人都有),兩邊嘅人由頭到尾都抇片影相仲做埋直播,無熊貓燈無應援,只係最後419同the wave輕輕舉下手,得我一個自high
咁由於我坐得遠,後台睇得唔太清,到apink上前台咁啱有個打靶女舉紙牌,nonono mrchu 個時我戇戇鳩鳩望紙牌(如果唔係距離太遠我實屌撚死你呀)

到group photo, 我尾二入去,咁啱同蝦翁對望0.1秒就俾人拉落地,未坐好就「卡差」一張,坐好未搵到鏡頭「卡差」第二張,然後俾人拉走,回頭望仲要俾保安話:仲望咩呀,快d走啦

唉屌!

講開影相 真係屌佢老母 又話廿個一組 我地想自己人影 又多得大家肯幫手 去到入啦 無啦啦推我地去前排坐底 3排咁影
頭都未轉去望6波就要走 好彩有個妹妹瀨死唔走 有幾秒望
睇完今場之後好想買番支

應該要遲吓先容易買到

Ig 信和果啲應該都會入返貨

之前係佢個網到訂,直接寄黎香港,不過要自己食運費
睇完忍唔住開ac講下

唉屌!

講開影相 真係屌佢老母 又話廿個一組 我地想自己人影 又多得大家肯幫手 去到入啦 無啦啦推我地去前排坐底 3排咁影
頭都未轉去望6波就要走 好彩有個妹妹瀨死唔走 有幾秒望

入去果時見到普美 我點一點頭 之後普美望到我然後佢笑一笑 之後雙手Say hello
即刻同佢Say hello 就已經即刻比人叫坐低
6波感動 大家enjoy就最好
辛苦哂其他小編 3個月捱住 煩住 chur住咁做
大家覺得好正條片係小編cherry辛苦整出黎 遲啲會放返出黎 希望大家到時比個like 留句多謝佢
站長同其他人deal 比主辦撚鳩大家 都好辛苦
記得當初無人睇好我地 比人狙擊
到今日有港場fm 好似完左個夢
仲有其他有份幫手既巴絲 今日落力嗌應援既觀眾 多謝哂

辛苦哂各位大大
同以往睇其他既show,今次應援安排係最好既一個
反面例子有某solo歌手既唔好舉呀
不論橫幅既應援指示、重頭戲安排都係一流
甚至覺得排除觀眾因素同台場真係有得揮
呢幾個月辛苦哂

btw主辦我屌你老母 你d安排可唔可以濕鳩少陣 仲有個垃圾芒太細睇唔撚到...好難投入

我地有人嬲到放底左燈 相都唔想影就拉大隊走架啦
條片係今日最重頭戲 去到講感想都唔播 同講好既唔同
好彩最後有播 同埋大家突然的大合唱nonono
真係添色不少
最緊要大家開心 6波感動 會再有港場
不過主辦就多數未必轉架啦 到時又未必我地搞啦

個solo女歌手唔會係IU掛

好似係咁

我感覺自己好似淨係梅花間竹拍到瓏恩翁咁 唔知係快到反應唔切冇印象,定真係咁

好似係咁

唔怪之得我miss左肥波同南珠
我停留左係女神 初瓏同恩地同蝦翁度

好似係咁

剩係望到女神(攰到dup低左頭) 瓏 同蝦翁
明明咁近都望唔哂
2秒都無呀屌佢老母
如果張飛貴一倍但係影相果時可以同6波交流5分鐘我都肯架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞