[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike
今日真係辛苦哂6波啦
完show仲要等我哋影相拍手先走得

其實根本唔使咁辛苦
無啦啦多900人

支那主辦 合乎國情

坐隔離嗰2個大陸人 全場㩒電話 拍片 應援就唔洗諗 仲要早走 唔知用咁多錢買前排做咩

哪送比錢買
可能係好符合國情咁 係送禮飛黎
影相咁正
唉屌 俾快達票dq左我個1580
下次唔撚理 咩位都好 老西都買左先
in hkag we trust
170219 J2 娛樂新聞報道 Apink by Chingpk.ts
https://drive.google.com/file/d/0B2CGAX6etmmLR2pPVjdibVRIT1U/view?usp=sharing

tvb 真係好撚on9 遮埋後面塊板丫笨柒

vcity 枝咪都打埋格,auroro 又打埋格 on99
拍完手鳥

拍手一秒都冇
個啲大陸人早走
應該係啲黃牛賣唔到自己入場睇
成程冇企過起身 只係錄片
普美台上扔心畀我,即刻接住放心口,望到佢笑咗
跟住影相除咗望鏡頭個下,不停交流
不過已經靚到啞咗
好滿足

利申 第一次睇嘅毒丁
拍手 五秒都無 不過蝦翁同初瓏 對住我笑
影完 恩地仲搭我膊頭影相
我一向後望見到哂佢地6個
我完夢啦媽啊

影相裡面最好彩應該係你個d位

我都好想俾恩地搭膊頭
大家留個美好回憶
希望佢地下次黎
呢度所有巴打都搶到自己想要既飛
好空虛
入去個陣同初瓏講左幾句,恩地搭住我膊頭影相,最後仲同蝦翁講到句see you in Korea 佢仲wink我

你有福啦

你就好啦,我尾幾個入去,望佢地既時間都冇

我第2,入到去由頭到尾望住初瓏
希望佢地下次黎
呢度所有巴打都搶到自己想要既飛

希望下次係黎開con
下場幾時
拍手得兩秒到 但至少近距離見真人
見到佢地好累 好心痛
Btw..多謝七站既video..小弟都喊左
我見有啲一家大細黎 個細就幼稚園 大就起麻3字頭 個啲夠竟又係咩人黎
拍手得兩秒到 但至少近距離見真人
見到佢地好累 好心痛
Btw..多謝七站既video..小弟都喊左

攰到神情呆滯
恩地見到我專登同我大力high 5
好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞