[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike
有冇巴打會影有恩地既相,有可唔可以po上黎收藏下,用垃圾機,影到勁差
有冇巴打會影有恩地既相,有可唔可以po上嚟收藏下,用垃圾機,影到勁差
有冇人同我一樣 拍完手冇感覺
唔好起人底啦,上台個下屌唔夠咩

利申 對面組,四眼仔上台有份嘈
想同你講返聲對唔住(完咗遊戲我有畀掌聲架)
握手整痛佢地個班真係死仆街嚟,影衰香港

韋拿清仲有冇內幕

因為好心痛 無預期中咁興奮

夏榮比人逼左去後面
以為佢唔播,已經掉左個手指燈落地
之後等走人
好在佢有播,咁我都唔介意柒左咁執返起個燈

我想問 個男人係乜水黎架
以為佢唔播,已經掉左個手指燈落地
之後等走人
好在佢有播,咁我都唔介意柒左咁執返起個燈

拉佢出去斬左隻手佢

明明娜恩指住我 又比你出左去先
珠女組條打靶仔 邊個叫你攬呀

I know who u a

勿相認

認出了

好正,點會有?
6波感動 大家enjoy就最好
辛苦哂其他小編 3個月捱住 煩住 chur住咁做
大家覺得好正條片係小編cherry辛苦整出黎 遲啲會放返出黎 希望大家到時比個like 留句多謝佢
站長同其他人deal 比主辦撚鳩大家 都好辛苦
記得當初無人睇好我地 比人狙擊
到今日有港場fm 好似完左個夢
仲有其他有份幫手既巴絲 今日落力嗌應援既觀眾 多謝哂

辛苦哂各位大大
同以往睇其他既show,今次應援安排係最好既一個
反面例子有某solo歌手既唔好舉呀
不論橫幅既應援指示、重頭戲安排都係一流
甚至覺得排除觀眾因素同台場真係有得揮
呢幾個月辛苦哂

btw主辦我屌你老母 你d安排可唔可以濕鳩少陣 仲有個垃圾芒太細睇唔撚到...好難投入

我地有人嬲到放底左燈 相都唔想影就拉大隊走架啦
條片係今日最重頭戲 去到講感想都唔播 同講好既唔同
好彩最後有播 同埋大家突然的大合唱nonono
真係添色不少
最緊要大家開心 6波感動 會再有港場
不過主辦就多數未必轉架啦 到時又未必我地搞啦

其實我當時一直覺得好奇怪點解仲未播條片
不過亦都可能係因為突然就播出嚟
6波喺冇心理準備之下睇到更加感動

台場都好似係臨完場先播(?)不過既然傾好左就唔好再改啦

台場係跟住跟the wave一齊播,一路唱一路播,唱到一半條片完左就叫佢地轉身睇拼字。之後又重新唱一次,成個流程教好流暢
(一講起又想去Youtube搵片重溫

勿相認

認出了

好正,點會有?

比娜恩點上台玩game
私下搵成員簽名

拉佢出去斬左隻手佢

好似係啲sponsor黎 佢ig好多其他女團相

勿相認

認出了

好正,點會有?

比娜恩點上台玩game
私下搵成員簽名

恩地唔見左一陣原來就係幫你簽名,好葡萄
唉 訓唔著 成個腦都比六波佔據住 真係好似發左場美夢咁

因為好心痛 無預期中咁興奮

有感覺
不過個感覺係好似唔小心hi到佢地隻手咁
聽朝幾點入機場好
好唔舒得6波
聽朝幾點入機場好
好唔得6波

勿相認

認出了

好正,點會有?

比娜恩點上台玩game
私下搵成員簽名

一上台就搵蝦翁簽
跟住臨落台
比恩地捉入後台
好彩剩係簽名
幾驚有埋合照
唉 訓唔著 成個腦都比六波佔據住 真係好似發左場美夢咁

我都係 今晚真係好正 而家唯有聽住歌訓
聽朝幾點入機場好
好唔得6波

打住機等天光
聽朝沖個涼就入返去

勿相認

認出了

好正,點會有?

比娜恩點上台玩game
私下搵成員簽名

一上台就搵蝦翁簽
跟住臨落台
比恩地捉入後台
好彩剩係簽名
幾驚有埋合照

有合照咪仲正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞