[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike

我都買唔到最貴 諗住hkticket
聽講比fc掃哂得番幾張係公開賣
下次應該跟fansclub訂

FC 都唔係有好多飛....
如果係俾 FC 掃晒咁就好啦...
有好多根本就係留晒俾讚助...
利申︰負責某站團飛...

岩岩有巴打講左
下次黎 又要煩點搶最貴飛
人生仲有咩意義
人生仲有咩意義

已經無哂心機做野 上次AIA後遺症左成個星期
今次一個月唔知退唔退
人生仲有咩意義

已經無哂心機做野 上次AIA後遺症左成個星期
今次一個月唔知退唔退

我已經遞埋信
無幾個月都唔好退

岩岩有巴打講左

努力識d 通利人 or 銀行高層 大把飛比你
或者做娛記 大既media

佢地啲飛仲要近過我地團飛
次次都水鳩啲站,佢地出心出力,但啲撚樣主辦俾埋啲側面垃圾位 屌佢地老母

岩岩有巴打講左

努力識d 通利人 or 銀行高層 大把飛比你
或者做娛記 大既media

我識娛記 但唔係外娛

次次都水鳩啲站,佢地出心出力,但啲撚樣主辦俾埋啲側面垃圾位 屌佢地老母

好正常呀... 贊助飛永遠都係最靚位...
跟飯站買飛純粹只係可以集中班飯一齊坐同埋唔使食炒價...
位既嘢... 差又唔係話好差... 但係亦都唔會係最好...

位既嘢... 差又唔係話好差... 但係亦都唔會係最好...

其實一齊叫應援都幾開心架

好耐好耐之前 幫少時團飛都係咁
不過果次有企位 多數班友唔企
就坐位最前果兩三行都係一堆無反應又唔會叫既人坐
機場已經有一排人等緊送機

咁快 仲飛緊入機場

見到我say個hi,已經第二排,綠色褸

巴打喺停車場定離境
下站到

有冇話幾點左右到

佢地幾點機???
一諗起普美唔記得he's my baby歌詞就係到傻笑
d同事以為我痴左線
今日攰到仆街
講返句公道D既說話...
580有鬼加過位咩
佢加係880開始最左右兩排 本來削入既位比佢填埋
D師傅話一開始就係依個數..係前日英文字男團個場無咁多位..要加返
但個主辦比個錯既數字我地..仲要我地見到加位呆撚左即打電話先知加位
我地都好對唔住580最後果D..為左個VIEW好睇D..比6波印象好D..
今日攰到仆街
講返句公道D既說話...
580有鬼加過位咩
佢加係880開始最左右兩排 本來削入既位比佢填埋
D師傅話一開始就係依個數..係前日英文字男團個場無咁多位..要加返
但個主辦比個錯既數字我地..仲要我地見到加位呆撚左即打電話先知加位
我地都好對唔住580最後果D..為左個VIEW好睇D..比6波印象好D..

睇完好空虛
今日成日都唔知想點咁
Btw估唔到琴晚會唱sky high
真係好正
想當年陪我捱過左dse
兩年前聽完估唔到今次有得再聽
人生已完
睇完好空虛
今日成日都唔知想點咁
Btw估唔到琴晚會唱sky high
真係好正
想當年陪我捱過左dse
兩年前聽完估唔到今次有得再聽

熱鬧過後,我感到____
上youtube搵到幾段fm片 好提子
幾時黎
我兩點機 等唔到好耐
好掛住佢地 琴晚返到去都要聽多陣佢地啲歌先瞓到
同埋聽到瓏講咁遲先黎 好對唔住香港panda我真係喊左
由我仲返緊學有d時間瘋狂追下 到而家出左黎做野 無咁多時間追佢地先黎 突然好感觸

呢下我都喊左 好似搞到係佢地錯 對唔住我地咁
同埋聽到瓏講咁遲先黎 好對唔住香港panda我真係喊左
由我仲返緊學有d時間瘋狂追下 到而家出左黎做野 無咁多時間追佢地先黎 突然好感觸

呢下我都喊左 好似搞到係佢地錯 對唔住我地咁

好催淚個下,真心睇左佢地咁多年,終於等到佢地嚟開show
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170219/mobile/bkn-20170219200938411-0219_00862_001.html

亞博開騷 Apink大唱《小幸運》冧粉絲

韓國女團Apink今晚於亞博舉行由美亞綜藝、德碩文化及本地舞台合辦的《Apink "Pink Aurora" Asia Tour In Hong Kong》,吸引大批男粉絲到場支持,開場前他們更跟着現場的音樂大叫口號,氣氛高漲。

Apink於晚上7時37分正式開騷,Apink六位成員以黑色短裙裝現身獻唱《Only One》,在場粉絲立即尖叫各成員的名字及應援口號,場面壯觀。之後她們緊接唱出《Cause You're My Star》,六位成員落力地勁跳扭籮,令在場粉絲更加興奮。其後Apink用廣東話向大家問好:「大家好,我哋係Apink。」

成員吳夏榮先用廣東話說:「好開心見到你哋,你哋好嗎?多謝!」,金南珠亦說:「大家好!我係南珠,好掛住你哋!」,而鄭恩地及孫娜恩則用英語感謝粉絲到場支持她們。此外,尹普美亦用廣東話問在場粉絲:「大家有冇掛住我哋? 今晚會有好好回憶帶畀你哋!」,她之後更表示雖然遲了點,但仍想同大家講聲新年快樂。

朴初瓏亦表示今次是她們在香港首個單獨演出,並與成員一起向香港粉絲告白:「我愛你哋!」,普美更叫大家要注意安全,並十分識做地感謝大家送來的美食,表示有好好享受點心及芒果西米露,感受到大家的愛都在食物中,之後她們便唱出爲粉絲準備的禮物《小幸運》。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞