[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike

我地有人嬲到放底左燈 相都唔想影就拉大隊走架啦
條片係今日最重頭戲 去到講感想都唔播 同講好既唔同
好彩最後有播 同埋大家突然的大合唱nonono
真係添色不少
最緊要大家開心 6波感動 會再有港場
不過主辦就多數未必轉架啦 到時又未必我地搞啦

個solo女歌手唔會係IU掛

正是
前年九展開場,某站安排觀眾係指定時間舉手幅,有1280既人早左舉, 結果有飯站staff出黎叫佢地放低唔好舉
我係香港聽左IU兩次,客氣d講係阿粉好過哂兩次,難聽d講係好一般,甚至有少少failed...
(當然IU個主辦濕鳩都係事實,例如舊年條片感覺係主辦問題攪到好唔知點....)

但今次個主辦仲濕9,只係氣氛搭夠
仲要明白一點係6個人既既力量點都好過1人既

老實講真係得氣氛搭夠
音響場地安排週邊
全部都好差
再聽樓上咁講
D野完全唔跟安排
好彩有播唔係佢就死

今次氣氛真係好好,大家都肯玩,識得跟住唱同叫應援,所以生色不少

BlockA 恩地初瓏娜恩果邊大叫四眼仔

好撚後悔冇買1580
好想大聲屌鳩個兩條友叫佢地小心番唔到屋企 <--呢句講笑

明明娜恩指住我 又比你出左去先
珠女組條打靶仔 邊個叫你攬呀

丫屌佢老母攬完一個都未夠仲要攬哂三個
同組都係咁話啦

同組都係咁話啦

四眼仔又係嘅 娜恩點佢上去(其實係我),佢答鍾意嘅係恩地

同組都係咁話啦

應該俾spunk鞭足一世 但上到去我都寧願被鞭
屌前面有班仆街長期企係到
焗後面企完先叫勉強睇到

btw總算真係見到有人
都睇得出佢地幾攰
辛苦晒六波了

翻譯好鐘意搞野 真係得啖笑

個班撚樣 企其實無咩所謂,但佢地企撚左上張凳度 其他人根本睇唔撚到

同組都係咁話啦

條仔今場就真係有福利
唉中撚左後遺症
影大合照剩係望到珠女娜恩蝦翁

同組都係咁話啦

個打靶仔攬個時仲要成個頭挨哂落佢地到

同組都係咁話啦

個打靶仔攬個時仲要成個頭挨哂落佢地到

心都痛埋 正打靶仔
https://www.instagram.com/p/BQsuarnD_cE/

收皮啦,又係度作故仔話六波主動
https://www.instagram.com/p/BQsuarnD_cE/

收皮啦,又係度作故仔話六波主動

mk仔 妖言惑眾

mk仔 妖言惑眾

del左post?
好唔開心冇得去
唔知仲有冇下次

I know who u a
唱小幸運真心覺得正
普通話落哂苦工

廣東話咁難講佢得咁好 恩地同普美應該落左好多苦工(佢兩個講最多 好似係)
btw好想再聽娜恩瘋狂講英文

瘋狂無限loop+1

勿相認
幾時正式黎香港開演唱會呀
有冇巴打聽朝會再去機場

勿相認

Btw 佢明明係指我 不過佢衝左出去
咁都好 令到恩地又學左四眼仔呢個詞
係喎
成場都冇聽過個翻譯up乜
算早入場個保安check得好hea運到相機入去
我個區氣氛幾好,前後左右應援都好大聲,頭幾首歌完左把聲已經沙哂
播應援片個時掛住睇佢地反應,冇好好認真睇段片
拍手佢地好warm對眼完全望實你
而家好空虛

勿相認

認出了
有冇巴打聽朝會再去機場

勿相認

認出了

[img]https://na.cx/i/9Q6xJYa.jpg[/i][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/20/021325_8b9254272497487cf1e68d2020db2ae5.jpg[mg]

勿相認

原來我地坐附近
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞