[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike
唔知呢度有無人係咁

我講多次 坐最前既 一開show 就舉手幅係好撚自私行為
你有你表達方式 但唔好阻人睇show 我係blk b右邊 見住blk a條撚樣 神咁早就係度舉

後面睇條毛呀

我坐BLK A, 唱小幸運既時候, 前面有個女仔係咁舉, 之後我一句" 屌你個牌呀" 佢就無再舉過sosad
PS: 佢遮撚哂6個, 我頭都望唔到先屌佢
唔知呢度有無人係咁

你有你表達方式 但唔好阻人睇show 我係blk b右邊 見住blk a條撚樣 神咁早就係度舉

後面睇條毛呀

我坐BLK A, 唱小幸運既時候, 前面有個女仔係咁舉, 之後我一句" 屌你個牌呀" 佢就無再舉過sosad

係咪紫色頭髮個個女仔

佢個牌黑色
唔知呢度有無人係咁

後面睇條毛呀

仲有企上凳個班仆街 大家都已經企曬起身,你企埋上凳其他人唔使睇啦
跟HKAG團飛個班勁撚多人係咁 有幾件舉住奀芝燈牌
唔知呢度有無人係咁

後面睇條毛呀

好撚霸氣
唔知呢度有無人係咁

後面睇條毛呀

睇左做 屌你個脾
唔知呢度有無人係咁

後面睇條毛呀

仲有企上凳個班仆街 大家都已經企曬起身,你企埋上凳其他人唔使睇啦
跟HKAG團飛個班勁撚多人係咁 有幾件舉住奀芝燈牌

要格幾多先望到台 已經唔係坐得近
又牌 又企凳 又幾十部電話拍片
唔知呢度有無人係咁

後面睇條毛呀

睇左做 屌你個脾

佢地係成行都識 ,一開始就舉 初瓏 又牌又手幅
唔知呢度有無人係咁

後面睇條毛呀

睇左做 屌你個脾

佢地係成行都識 ,一開始就舉 初瓏 又牌又手幅

我諗如果我唔屌佢一句, 我成場實ON99係度聽歌
同埋聽到瓏講咁遲先黎 好對唔住香港panda我真係喊左
由我仲返緊學有d時間瘋狂追下 到而家出左黎做野 無咁多時間追佢地先黎 突然好感觸

呢下我都喊左 好似搞到係佢地錯 對唔住我地咁

好催淚個下,真心睇左佢地咁多年,終於等到佢地嚟開show

由讀書個陣鐘意佢地到而家已經出黎做野,真係一齊經歷左好多
反而覺得自己好對唔住佢地,咁耐先第一次睇佢地嘅show
但總算等到佢地黎香港,下次韓場一定到
原本仲好驚d人會好靜冇氣氛,但琴日真係由一開場已經嗌到癲,應援都個個識
揀歌亦都有驚喜
而家成個腦都係琴日d片段,琴日未識喊
今日一路睇相睇片睇大家感受好感觸又帶點空虛
坐我隔離既肥婆由頭到尾都舉住恩地塊閃光牌,但一直坐緊到,應援又唔叫,得閒又用相機影下相,成座佛咁,都知佢黎做乜9

仲有班女由頭舉起塊恩地閃光牌落尾,阻撚住曬,本來唔想企起身都要企起身睇,忍唔住屌9佢地一次

勿相認
坐我隔離既肥婆由頭到尾都舉住恩地塊閃光牌,但一直坐度,應援又唔叫,得閒又用相機影下相,成座佛咁,都知佢黎做乜9

仲有班女由頭舉起塊恩地閃光牌落尾,阻撚住曬,本來唔想企起身都要企起身睇,忍唔住屌9佢地一次

勿相認
中哂毒咁成個腦都係佢地
個感覺強烈過上次隔左一年半個cb好多好多
好想再見多佢地一面啊
好掛住佢地阿
依家咩都唔想做
睇過主場兩次 再睇埋今次香港
無憾了
無啦 今次去唔到
已經無晒熱誠

唔好啦巴打 今次去唔到咪開始儲定彈藥等下次
見到佢地唱小幸運真係感覺好幸福 佢地真係好有心 對fans好好好好好
所有今次去唔到嘅panda希望你地都唔好脫飯
apink約定過我地要一齊行落去

唉 尋日現場收唔到飛
曾經與vip飛距離極近
最後又無咗 個刻既心情
今朝睇返d片真係眼仔都濕埋
尤其是hkag準備個條片 同埋member既反應

佢地啲飛仲要近過我地團飛
次次都水鳩啲站,佢地出心出力,但啲撚樣主辦俾埋啲側面垃圾位 屌佢地老母

好正常呀... 贊助飛永遠都係最靚位...
跟飯站買飛純粹只係可以集中班飯一齊坐同埋唔使食炒價...
位既嘢... 差又唔係話好差... 但係亦都唔會係最好...

其實一齊叫應援都幾開心架

我反而咁諗過 預期圍威喂坐靚位
不及一班粉熊們大嗌 一齊應援開心!

Btw..小弟1580 block B 南珠隊 mixer隔離
好想屌鳩我個block d人 屌我企起身阻住後面
心諗 你地望下恩地隊個邊先喇
block A B都差唔多企晒起身
我個度就坐晒係度 屌你聽opera咩?
不論係小弟n年前去過日場睇大塚愛(apink未出道)
定係我d fd睇日韓港台澳場既Big Bang
都係企足全場 咁先係盡興
咁先係支持 如果唔係 點解要睇live?
不如留係屋企駁套靚hifi 睇MV 咪算囉
好撚興!完全都唔係黎enjoy the show既

我係1080恩地team mixer隔離大聲屌前面坐低個個
屌你老母班1580企晒起身
後面1080 880個d全部睇唔到焗企起身
企起身都算 又標語牌又電話
點解d人可以咁自私仲屌後面d人
同埋聽到瓏講咁遲先黎 好對唔住香港panda我真係喊左
由我仲返緊學有d時間瘋狂追下 到而家出左黎做野 無咁多時間追佢地先黎 突然好感觸

呢下我都喊左 好似搞到係佢地錯 對唔住我地咁

好催淚個下,真心睇左佢地咁多年,終於等到佢地嚟開show

由讀書個陣鐘意佢地到而家已經出黎做野,真係一齊經歷左好多
反而覺得自己好對唔住佢地,咁耐先第一次睇佢地嘅show
但總算等到佢地黎香港,下次韓場一定到
原本仲好驚d人會好靜冇氣氛,但琴日真係由一開場已經嗌到癲,應援都個個識
揀歌亦都有驚喜
而家成個腦都係琴日d片段,琴日未識喊
今日一路睇相睇片睇大家感受好感觸又帶點空虛

我都係

呢下真係最感動
原本都好擔心段片會冇得播

呢下真係最感動

一望到張相又眼濕濕
我都係到諗緊係唔係無得播 咁耐都未有

呢下真係最感動

一望到張相又眼濕濕
我都係到諗緊係唔係無得播 咁耐都未有

我陪佢一齊喊左
太感動

佢地啲飛仲要近過我地團飛
次次都水鳩啲站,佢地出心出力,但啲撚樣主辦俾埋啲側面垃圾位 屌佢地老母

好正常呀... 贊助飛永遠都係最靚位...
跟飯站買飛純粹只係可以集中班飯一齊坐同埋唔使食炒價...
位既嘢... 差又唔係話好差... 但係亦都唔會係最好...

其實一齊叫應援都幾開心架

我反而咁諗過 預期圍威喂坐靚位
不及一班粉熊們大嗌 一齊應援開心!

Btw..小弟1580 block B 南珠隊 mixer隔離
好想屌鳩我個block d人 屌我企起身阻住後面
心諗 你地望下恩地隊個邊先喇
block A B都差唔多企晒起身
我個度就坐晒係度 屌你聽opera咩?
不論係小弟n年前去過日場睇大塚愛(apink未出道)
定係我d fd睇日韓港台澳場既Big Bang
都係企足全場 咁先係盡興
咁先係支持 如果唔係 點解要睇live?
不如留係屋企駁套靚hifi 睇MV 咪算囉
好撚興!完全都唔係黎enjoy the show既

我係1080恩地team mixer隔離大聲屌前面坐低個個
屌你老母班1580企晒起身
後面1080 880個d全部睇唔到焗企起身
企起身都算 又標語牌又電話
點解d人可以咁自私仲屌後面d人

呢啲真心仆街黎 全程舉撚住唔知做乜鳩
仆街主辦肯upload group photo未
仆街主辦肯upload group photo未

似係要等返一頭半個月
唔知今次tour會唔會出碟呢
如果有希望係香港場 成個氣氛真係好正
好想plan a出碟俾我地回味番現場個感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞