[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike
放下預覽先,個FM我得手啖笑同無言,好彩我冇俾人趕

我偷到雞,個食蕉摸到相機,我話紙巾黎姐。不過係dc仔,聽巴講齋鏡無機都俾人收lol

俾食蕉搵到個內膽都俾佢彈回頭
6波感動 大家enjoy就最好
辛苦哂其他小編 3個月捱住 煩住 chur住咁做
大家覺得好正條片係小編cherry辛苦整出黎 遲啲會放返出黎 希望大家到時比個like 留句多謝佢
站長同其他人deal 比主辦撚鳩大家 都好辛苦
記得當初無人睇好我地 比人狙擊
到今日有港場fm 好似完左個夢
仲有其他有份幫手既巴絲 今日落力嗌應援既觀眾 多謝哂

你令我完夢
請受小弟一拜

最surprise 係唱de javu , 呢首歌我勁鐘意,瓏瓏作詞 多謝你地

真係好多謝你地 ,完夢了,希望仲有下一場港站。
本身無帶袋 收埋係身直入

但勁撚多石q 無機會拎出黎
希臘下次唔好再係呢個濕尻主辦
希臘下次唔好再係呢個濕尻主辦

老實講 無論主辦幾廢翻譯幾差都好
能夠親眼睇到親耳聽到6波唱歌跳舞已經好滿足了
有冇人知聽日幾點機? 想係入面撞下佢地
得啦 個主辦完全係倒apink米
咁樣對啲香港panda
屌 五秒都冇就掃完手 樣都未睇清楚

屌還屌, 你知唔知佢地已經攰到 腳都冇哂力 換哂拖鞋

影gp photo 連break 都冇呀

拍手一停休息個陣已經坐哂落地, 係咁捽腳
體諒下啦
咁樣對啲香港panda

體諒下啦

捽腳呢下
咁樣對啲香港panda

體諒下啦

其實兩邊都辛苦
panda失望
apink辛苦
最後都係要屌獲主辦
咁樣對啲香港panda

體諒下啦

我知呀 我咪屌9個主辦 我寧願唔拍 見到佢地又攰 都撐住對住我地笑 大家都心痛
咁樣對啲香港panda

體諒下啦

其實兩邊都辛苦
panda失望
apink辛苦
最後都係要屌獲主辦

大大力屌

聽日下晝有兩班機 有冇巴打知邊班

聽日下晝有兩班機 有冇巴打知邊班

CX418 / CX420 / OZ724
CX420應該冇咩可能 先到台灣後到首爾
6波感動 大家enjoy就最好
辛苦哂其他小編 3個月捱住 煩住 chur住咁做
大家覺得好正條片係小編cherry辛苦整出黎 遲啲會放返出黎 希望大家到時比個like 留句多謝佢
站長同其他人deal 比主辦撚鳩大家 都好辛苦
記得當初無人睇好我地 比人狙擊
到今日有港場fm 好似完左個夢
仲有其他有份幫手既巴絲 今日落力嗌應援既觀眾 多謝哂

辛苦哂各位大大
同以往睇其他既show,今次應援安排係最好既一個
反面例子有某solo歌手既唔好舉呀
不論橫幅既應援指示、重頭戲安排都係一流
甚至覺得排除觀眾因素同台場真係有得揮
呢幾個月辛苦哂

btw主辦我屌你老母 你d安排可唔可以濕鳩少陣 仲有個垃圾芒太細睇唔撚到...好難投入
咁樣對啲香港panda

體諒下啦

其實兩邊都辛苦
panda失望
apink辛苦
最後都係要屌獲主辦

Agree
好想再睇...唉,訓唔著
好撚攰,好彩聽日請左假抖抖,等有航班消息再飛出黎
我只可以講, 你地覺得兩三秒拍完手, 但有啲死pk 死拉唔放, 搞痛佢地, 有幾下直頭痛到佢地叫出黎
group photo 覺得chur, 但有幾百人排隊影 如果唔去咁快 大家都唔駛收工

btw 我認得個個自己整合成相個巴打

利申 小薯勿起底

個翻譯真係得啖笑 點都好總算完夢
睇完6波返屋企途中幫左一家韓國家庭搵酒店 佢地搭過站
我只可以講, 你地覺得兩三秒拍完手, 但有啲死pk 死拉唔放, 搞痛佢地, 有幾下直頭痛到佢地叫出黎
group photo 覺得chur, 但有幾百人排隊影 如果唔去咁快 大家都唔駛收工

利申 小薯勿起底

拉人咁仆街
係咪真架
班撚樣咁仆街
當六粉係咩
好想再睇...唉,訓唔著

我仲未翻到屋企,係巴士上面睇完一次又一次啲相

利申 小薯勿起底

個啲死pk整痛我地女神
拉出去打啦

個翻譯真係得啖笑 點都好總算完夢

翻譯增加以多歡樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞