[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike
蝦:大家好 我係hayoung...好開心見到你...你家愛我嗎....多謝

珠:大家好 我係namjoo...好掛住你哋

地:大家好 我係恩dee..thanks you for coming

娜: 大家好 我係娜恩 (學霸mode)..Welcome guys for coming today (唔記得)thanks you very much

波: 大家好 我係bomi... 我知我係香港嘅sparkling 好掛住大家... 大家有冇掛住哦? 咁一起有 好好嘅回憶帶畀你..多謝

蝦: 歡迎大家光臨到這裏 準備好未?

6波: 新年快樂~

聽到佢哋為香港 panda 講咁多廣東話 好感動呀 講得好好呀

冇聽錯好似係sparkling
有冇巴打訓唔著
我成個腦都係佢地 係咁loop d片同相
完全訓唔到

一路睇返啲片 睇睇下睇到依家
越嚟越精神

其實播片個陣真係感動到想喊
但見男人老狗同埋身邊啲人無咩反應所以忍住

我都係 一路睇感動到個身不自覺咁震
不過啲人無反應就真 我隔離兩個成舊木咁

睇住佢地喊最感動
右手仲係六波嘅餘溫
其實佢地隻手有d凍應該吹得太耐冷氣

係,條片雖然無份幫手
但係感覺好似我地每一個都有份送俾佢
所以見到佢地喊都好感動

條片好正好感動
男人老狗都有少少想喊
好彩忍都住
大聲唱nonono 419

睇片同 419 個度真係好鬼感動 成場一齊唱

咁早都有人係度 post 下啦
不過我好少貨 中間已經比人捉左

已SAVE!

影得好靚

咁早都有人係度 post 下啦
不過我好少貨 中間已經比人捉左

已SAVE!

影得好靚

係喎
訓左三個鐘已經起左身聽apink
好重後遺症。。。

演唱會後遺症啊

完場已經知患上左

翻到屋企知患左

琴晚訓覺仲自己都回味緊,無啦啦自己笑。到今朝好似發左場好夢咁

一訓低 合眼就自動播返咁
然後到天光都訓唔到

個腦海不停係度有聲咁播
好重後遺症。。。

演唱會後遺症啊

完場已經知患上左

翻到屋企知患左

琴晚訓覺仲自己都回味緊,無啦啦自己笑。到今朝好似發左場好夢咁

然後到天光都訓唔到

個腦海不停係度有聲咁播

不過亞博d音響真係
好重後遺症。。。

演唱會後遺症啊

完場已經知患上左

不斷諗琴晚既野 好似發左場夢
新飯留名
好重後遺症。。。

演唱會後遺症啊

完場已經知患上左

一起身個腦自動播apink
好重後遺症。。。

演唱會後遺症啊

完場已經知患上左

一起身個腦自動播apink

最尾隻Wave真係跟足一個星期
機場已經有一排人等緊送機

咁快 仲飛緊入機場
好重後遺症。。。

演唱會後遺症啊

完場已經知患上左

翻到屋企知患左

然後到天光都訓唔到

個腦海不停係度有聲咁播

不過亞博d音響真係

我淨係覺得啲bass係咁撞埋黎震到好唔舒服
同埋其實我睇聽唔清既時候佢地都係咁整隻耳機,佢地應該都聽唔清音樂

咁快 仲飛緊入機場

見到我say個hi,已經第二排,綠色褸
好重後遺症。。。

演唱會後遺症啊

完場已經知患上左

翻到屋企知患左

然後到天光都訓唔到

個腦海不停係度有聲咁播

不過亞博d音響真係

同埋其實我聽唔清既時候佢地都係咁整隻耳機,佢地應該都聽唔清音樂

手殘自膠

咁快 仲飛緊入機場

放棄送機
星期六日D能量已經用盡

咁快 仲飛緊入機場

放棄送機
星期六日D能量已經用盡

有得送我都想送 已經係公司

咁快 仲飛緊入機場

放棄送機
星期六日D能量已經用盡

有得送我都想送 已經係公司

好重後遺症。。。

演唱會後遺症啊

完場已經知患上左

翻到屋企知患左

然後到天光都訓唔到

個腦海不停係度有聲咁播

不過亞博d音響真係

同埋其實我聽唔清既時候佢地都係咁整隻耳機,佢地應該都聽唔清音樂

手殘自膠

亞博佢都搞左咁多場 都無諗過fix呢d問題
同埋聽到瓏講咁遲先黎 好對唔住香港panda我真係喊左
由我仲返緊學有d時間瘋狂追下 到而家出左黎做野 無咁多時間追佢地先黎 突然好感觸

咁快 仲飛緊入機場

巴打喺停車場定離境
下站到

咁快 仲飛緊入機場

巴打喺停車場定離境
下站到

有冇話幾點左右到
同埋聽到瓏講咁遲先黎 好對唔住香港panda我真係喊左
由我仲返緊學有d時間瘋狂追下 到而家出左黎做野 無咁多時間追佢地先黎 突然好感觸

對唔住香港panda咁可唔可以黎多幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞