[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike
拍手同佢地每個講thank you 已經好心滿意足 係死人主辦單位搞到佢地好攰 同埋所有野好亂

呢個主辦好垃圾做野好差
無貨唔識通知人
亂加位
出公告唔夠細節
總而言之垃圾

我就係坐林尾加啲位 好撚弱智

果啲位其實喺邊

巴打自己睇

靚過本身個位
無憾啦,high five親自整左泰美couple 相引到bomi, eunji笑
影相恩地算最識做 不過都見到佢地每影完一張相都挨住經理人休息

利申 貼身保護apink
影相恩地算最識做 不過都見到佢地每影完一張相都挨住經理人休息

利申 貼身保護apink

拍手果陣都見到佢地好攰
Btw... 拍手淨係專注左女神 瓏 恩地同忙內 點解腦海中無腦波印象架

我同你一樣冇左珠同波

點解會咁架

淨係記得初瓏同忙內
因為瓏瓏係咁望住我 完全比佢吸住左

Same here
我同佢微笑 佢俾返反應我
女神就點頭
無憾了!下一次一定要飛韓場!
拍手3秒都冇,剩係把握時間同恩地講沙冷希,佢望實我講me too 暈了
接佢地去fans影相間房果時都等左段時間
要休息左一陣 先再做fans meet

辛苦哂佢地6個

巴打係咪好高大果啲西裝友
得啦 個主辦完全係倒apink米
咁樣對啲香港panda
屌 五秒都冇就掃完手 樣都未睇清楚
咁樣對啲香港panda

唉 當係比6波早啲休息
咁諗會好少少
想入tg group share相,入場前同咁多位吹水之後偷雞帶到機入就失散左
但無twitter acct想搵巴打upload, 求pm
今晚真係好難忘
個主辦真心差
咁樣對啲香港panda

唉 當係比6波早啲休息
咁諗會好少少

屌 我寧願唔拍手 比佢地休息同留個好印象比香港panda仲好
咁樣對啲香港panda

唉 當係比6波早啲休息
咁諗會好少少

我都係咁諗
6波感動 大家enjoy就最好
辛苦哂其他小編 3個月捱住 煩住 chur住咁做
大家覺得好正條片係小編cherry辛苦整出黎 遲啲會放返出黎 希望大家到時比個like 留句多謝佢
站長同其他人deal 比主辦撚鳩大家 都好辛苦
記得當初無人睇好我地 比人狙擊
到今日有港場fm 好似完左個夢
仲有其他有份幫手既巴絲 今日落力嗌應援既觀眾 多謝哂
拍手掛住同恩地傾,miss左同珠同瓏
btw恩地對我天然呆好得意
大家覺得好正條片係小編cherry辛苦整出黎 遲啲會放返出黎 希望大家到時比個like 留句多謝佢

fighting
咁樣對啲香港panda

唉 當係比6波早啲休息
咁諗會好少少

我都係咁諗

我都係咁諗 心痛多過失望
見六波真心攰,恩地d黑眼圈都遮唔三咁濟。聽落會抖多半日先飛,好好休息啦

多謝你地幫我圓夢就真
希望下次係演唱會
我已經好掛住佢地
見六波真心攰,恩地d黑眼圈都遮唔三咁濟。聽落會抖多半日先飛,好好休息啦

我都見到d黑眼圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞