[SPUNK] Apink 討論區(7) 219 第一次香港Fan Meet大發!!

1001 回覆
64 Like 0 Dislike
恩地既係喎好得意 ,娜恩啲英文真係好正,初瓏同南珠喊到呢,夏榮世界第一
播片個時好感動,眼濕濕。
佢哋唱小幸運真係好驚喜,現場聽恩地唱高音好正
明明話到左現場會知自己真心鐘意邊個,而家全部都更鐘意囉

主辦真係好差,好需要改善囉,完全唔知佢哋搞咩 週邊個頭又話無得現場買之後又改,唔講清楚啲細節野。記者會場地太細太迫根本無意思。臨時加位搞到有人無得應援 1580既拍手合照安排又亂真係無言。辛苦曬apink佢哋
我可以大膽講句,港場完勝台灣場!
講氣氛講event香港完爆
好希望快啲再黎,唔洗下下飛去台灣睇
我仲驚香港唔嗌應援,點知全場都嗌,唔似得台場細細聲,香港PANDA無得頂!
有冇巴打訓唔著
我成個腦都係佢地 係咁loop d片同相
完全訓唔到

一路睇返啲片 睇睇下睇到依家
越嚟越精神

其實播片個陣真係感動到想喊
但見男人老狗同埋身邊啲人無咩反應所以忍住

我都係 一路睇感動到個身不自覺咁震
不過啲人無反應就真 我隔離兩個成舊木咁

最on9係有人以為條片係Apink 佢地預備
有冇巴打訓唔著
完全訓唔到

越嚟越精神

睇住佢地喊最感動
右手仲係六波嘅餘溫
其實佢地隻手有d凍應該吹得太耐冷氣

係,條片雖然無份幫手
但係感覺好似我地每一個都有份送俾佢
所以見到佢地喊都好感動
有冇人已經出發去機場?
訓左三個鐘已經起左身聽apink
好重後遺症。。。
好重後遺症。。。

好似一場夢
好重後遺症。。。

演唱會後遺症啊
只有葡萄的份
人在英國 好葡萄
6波感動 大家enjoy就最好
辛苦哂其他小編 3個月捱住 煩住 chur住咁做
大家覺得好正條片係小編cherry辛苦整出黎 遲啲會放返出黎 希望大家到時比個like 留句多謝佢
站長同其他人deal 比主辦撚鳩大家 都好辛苦
記得當初無人睇好我地 比人狙擊
到今日有港場fm 好似完左個夢
仲有其他有份幫手既巴絲 今日落力嗌應援既觀眾 多謝哂

辛苦哂各位大大
同以往睇其他既show,今次應援安排係最好既一個
反面例子有某solo歌手既唔好舉呀
不論橫幅既應援指示、重頭戲安排都係一流
甚至覺得排除觀眾因素同台場真係有得揮
呢幾個月辛苦哂

btw主辦我屌你老母 你d安排可唔可以濕鳩少陣 仲有個垃圾芒太細睇唔撚到...好難投入

但飯既質素係有待改善

唔係唔比你舉 你坐最前排舉黎真係屌你老母 右邊blk a果度一早有人舉手幅 咪咁撚自私啦
睇條撚咩

紅字
我估一定係肥婆黎

女神

dl左
spunk早晨
唔想返工
好重後遺症。。。

好似一場夢

已經好掛住我同恩地講完野佢既反應
好重後遺症。。。

演唱會後遺症啊

完場已經知患上左

咁早都有人係度 post 下啦
不過我好少貨 中間已經比人捉左

已SAVE!
好重後遺症。。。

演唱會後遺症啊

完場已經知患上左

翻到屋企知患左
好重後遺症。。。

演唱會後遺症啊

完場已經知患上左

翻到屋企知患左

琴晚訓覺仲自己都回味緊,無啦啦自己笑。到今朝好似發左場好夢咁
https://youtu.be/HPLMRMPQ_4o

完全瞓唔著
雖然上車前飲左杯奶茶但係應該冇影響
係因為全晩活動印象深刻
六波係左右側邊入黎真係好驚喜
距離都近 重有好多好多地方值得回味
其他野唔講太多 在心中 文字難以表達
有冇巴打訓唔著
完全訓唔到

越嚟越精神

睇住佢地喊最感動
右手仲係六波嘅餘溫
其實佢地隻手有d凍應該吹得太耐冷氣

係,條片雖然無份幫手
但係感覺好似我地每一個都有份送俾佢
所以見到佢地喊都好感動

條片好正好感動
男人老狗都有少少想喊
好彩忍都住
大聲唱nonono 419
蝦:大家好 我係hayoung...好開心見到你...你家愛我嗎....多謝

珠:大家好 我係namjoo...好掛住你哋

地:大家好 我係恩dee..thanks you for coming

娜: 大家好 我係娜恩 (學霸mode)..Welcome guys for coming today (唔記得)thanks you very much

波: 大家好 我係bomi... 我知我係香港嘅(?) 好掛住大家... 大家有冇掛住哦? 咁一起有 好好嘅回憶帶畀你..多謝

蝦: 歡迎大家光臨到這裏 準備好未?

6波: 新年快樂~

聽到佢哋為香港 panda 講咁多廣東話 好感動呀 講得好好呀
好重後遺症。。。

演唱會後遺症啊

完場已經知患上左

翻到屋企知患左

琴晚訓覺仲自己都回味緊,無啦啦自己笑。到今朝好似發左場好夢咁

一訓低 合眼就自動播返咁
然後到天光都訓唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞